Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaidőn kívül ti szoktatok...

Munkaidőn kívül ti szoktatok találkozni a kollégákkal?

Figyelt kérdés
Programot szervezni, ilyenek.

dec. 21. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
dec. 21. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán előfordul, ha 1-1 kollégával annyira megvan az összhang, de jellemzőnek nem mondanám.
dec. 21. 19:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Bár most van egy kolléganő aki elmegy, vele barátság kezd érlelődni, mert pont olyan mint én. Én is nő vagyok. Szinte biztos, hogy fogunk találkozni. Ugyan az a keresztnevünk is, ugyan annyi gyerekünk van-és rengeteg közös vonás:D és örülnék ha pár hét/hónap mulva visszatérne a céghez. Nagyon kedvelem.
dec. 21. 19:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
dec. 21. 19:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik régebbi munkahelyemen volt ilyen, évente 1-2 alkalommal most is megyek, ha tudok (mindig hívnak). A jelenleginél nem járok össze senkivel. Nem rossz csapat, jól elvagyunk munkaidőben, beszélgetünk is, de ennyi, a magánéletben nincs bennünk annyi közös, hogy összejárjunk külön. Plusz szinte mindegyikünknek van kapcsolata, sokaknak gyerekei, nem érünk erre rá.
dec. 21. 20:07
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos mindenki utálja a másikat, a bennt töltött 8 óra is sokszor rémálom és agyrém.
dec. 21. 20:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kollégáival rendszeresen voltak közös programok. Hetente kétszer fociztak, jártak uszodába, szaunázni. Többnapos kirándulások is voltak. Sok közös programra én is elmentem.
dec. 21. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 21. 21:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak 1-1 ex-kollégával, ha egyikünk felmondott, de továbbra is tartanánk valamennyire a kapcsolatot. Aktuális kollégával nem.
dec. 21. 22:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülök, ha nem kell a munkára gondolni.
dec. 22. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Z-generációsok hogyan tudnak helyt állni a munkahelyen az Y-generációs kollégákkal?

Sokáig ők voltak a tinik. 2025-ben ez már nem érvényes. Z-generációs baràtaink felnőtt, 20-22 éves emberek lettek, akik reggel 6-kor ugyanúgy kellnek, mint mások, és mennek dolgozni. Persze, vannak, akik tanulnak még, de egy részük már dolgozik. Hogyan tudnak helytállni a munkahelyen?

Hogy birkóztok meg a sz@rkavaró és undok kollégákkal munkába?

Sajnos jelenleg nem tudok még munkát váltani így el kell viselnem a jelenlegi brancsot. Viszont néha pont attól a pár szemét embertől van gyomoridegem mert állandóan próbálnak nekem keresztbe tenni alattomos módon, úgy hogy különösebb okot nem adok nekik,de mivel...

Adott egy munkahely ahol elég kiemelkedően keresek viszont a kollégákkal utáljuk egymást maradni vagy menni?

Már lassan egy éve tart ez. Az elején próbaltam beilleszkedni de már feladtam teljesen mások a nézeteink mindenben sehol egy közös pont ők is utálnak én is őket de hiába nem szólok hozzájuk mindig megtalálnak valami baszogatással szúrkálódással meg hát mondják is...

Hazudós, manipuláló kollégákkal mit lehet kezdeni? Férfiak ráadásul,én nő. Többet visszautasítottam, nyílván munkahely miatt is.

Még alapvetően X ár bunkó beképzelt pruny ók. Munkahelyet nm tudok váltani, mert a munka és munkahely nagyon jó. De akit visszautasítottam "férfi azóta pletykal rólam, hazudozik. Nagyon negatív közeg. Fonokseg le ja őket,csak legyen kész a munka. Van amikor egész nap...

Várjátok már, hogy újra találkozzatok a kollégákkal?❤️

Elmeséljétek, kivel mi történt az ünnepek alatt, újra együtt nevessetek, szórakozzatok?😊

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!