Munkaidőn kívül ti szoktatok találkozni a kollégákkal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokáig ők voltak a tinik. 2025-ben ez már nem érvényes. Z-generációs baràtaink felnőtt, 20-22 éves emberek lettek, akik reggel 6-kor ugyanúgy kellnek, mint mások, és mennek dolgozni. Persze, vannak, akik tanulnak még, de egy részük már dolgozik. Hogyan tudnak helytállni a munkahelyen?
Sajnos jelenleg nem tudok még munkát váltani így el kell viselnem a jelenlegi brancsot. Viszont néha pont attól a pár szemét embertől van gyomoridegem mert állandóan próbálnak nekem keresztbe tenni alattomos módon, úgy hogy különösebb okot nem adok nekik,de mivel...
Már lassan egy éve tart ez. Az elején próbaltam beilleszkedni de már feladtam teljesen mások a nézeteink mindenben sehol egy közös pont ők is utálnak én is őket de hiába nem szólok hozzájuk mindig megtalálnak valami baszogatással szúrkálódással meg hát mondják is...
Még alapvetően X ár bunkó beképzelt pruny ók. Munkahelyet nm tudok váltani, mert a munka és munkahely nagyon jó. De akit visszautasítottam "férfi azóta pletykal rólam, hazudozik. Nagyon negatív közeg. Fonokseg le ja őket,csak legyen kész a munka. Van amikor egész nap...
Elmeséljétek, kivel mi történt az ünnepek alatt, újra együtt nevessetek, szórakozzatok?😊
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!