Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan, akinek olyan...

Van itt olyan, akinek olyan rossz munkahelye van, hogy minden reggel hányik, hasmenéssel kezdi a napot?

Figyelt kérdés

jan. 8. 06:32
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Vagy a munka milyensége miatt, vagy a gondolat, hogy "na már megint be kell mennem", vagy egyszerűen utálja az embereket, tömegiszonya van.
jan. 8. 06:34
 2/33 A kérdező kommentje:
Azt érzem, nem vagyok ura saját magamak. Legyőzött engem az élet. Beleragadtam a mátrixba. Egy bábfigura vagyok csak, akit madzagon rángatnak.
jan. 8. 06:40
 3/33 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos,a legtöbb munkahely ilyen.Én sem tudok megmaradni 3-4 hónapnál tovább sehol,pedig nem vagyok egy harsány típusú ember,általában csendben dolgozom,de igyekszem kedves lenni.Igazából ez az egy irányelvem van,de mégis csak a szemétkedést tapasztalom.Nem feltètlenül csak arról van szó,hogy engem (is)kritizálnak,bántanak,engem az is borzasztóan zavar,ha másokkal csinálják ezt.De ha szólsz érte,akkor robbannak az emberek.Nem tudom,mit lehetne ezzel kezdeni.
jan. 8. 06:45
 4/33 anonim ***** válasza:
19%
Max 1 év 1 munkahely.
jan. 8. 07:00
 5/33 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt ilyen, még nagyon fiatal koromban. Minden reggel hánytam.
jan. 8. 07:02
 6/33 A kérdező kommentje:
Nekem az ilyen smalltalkok egyáltalán nem mennek, lefárasztanak. Mert erőltetett. Mert egy munkahelyen kényszerből vannak összezárva idegenek. Magánéletemről sincs kedvem beszélni, meg igazából kérdezgetni sem.. Mert furcsa lenne. Semmi közöm hozzá.
jan. 8. 07:21
 7/33 A kérdező kommentje:
Rosszul vagyok az egésztől. Hasam is ment ma reggel.
jan. 8. 07:22
 8/33 A kérdező kommentje:
Elegem van a pletykákból is.. Ha sokat beszélek, akkor amiatt pletykálnak ki, ha csendes vagyok, amiatt. Marad a sündisznóállás.
jan. 8. 07:24
 9/33 A kérdező kommentje:
Meg hogy bájologni kell 8 órában vadidegenekkel, lényegében olyan munkát csinálva, amit otthonról is tudnék végezni. Ezért felesleges bejárni. Ráadásul utálom a pletykálkodást is. Engem ez leszív.
jan. 8. 07:26
 10/33 A kérdező kommentje:
Az ilyen kedveskedős, mindenkivel csacsogós szerep meg tudom, hogy nem áll jól nekem, ez egy felvett szerep, amiben kényelmetlenül mozgok. Furcsának is hathat. Meg eleve furcsa vagyok, totál kontraproduktív is lenne.
jan. 8. 07:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!