Szerintetek mit kéne ilyen esetben a kollégáknak mondanom?
Nekem még soha nem volt barátnőm, 1 vagy 2 próbálkoztam nem jött össze, valahogy az idővel el ment kedvem az erőlködéstől és elfogadtam hogy nincs és nem is lesz, élem a kis életem dolgozok, meg veszem ami tetszik néha és amúgy tök jól elvagyok egyedül, de a probléma a következő.
xDDD
Munkatársak folyamatosan cseszegetnek ezzel a párkereséssel már nagyon elegem van, már mondtam azt is finoman nekik hogy semmi közük ezekhez a dolgokhoz de mintha a falnak beszélnék, és nem értik mért törődtem bele, meg mért nem járok sehova ismerkedni meg ilyesmi, én mindig azt mondom hogy mert nem érzem jól magam ha elmegyek valahova ismerkedni, de nem értik mindig kérdezgetik nőkkel hogy állok, komolyan nem tudom hogy kár volt elmondani hogy nincs senkim vagy hazudnom kéne?
Tényleg útálom hogy minden meló helyen ez megy, sőt tanuló koromban is ez ment, meg utána mindkettő melóhelyemen is most vagyok a másodikon élesben, de itt is ezt tapasztalom, mért jó nekik állandóan ezeknek az embereknek ez? Komolyan már szinte gyomorideg és nem is mennék már be sehova a kíváncsiskodó emberek miatt!!

válasza:

válasza:

válasza:Igen, hazudni kell. Kollégák 99,99%-nak semmi köze a magánéletedhez.
vagy szimplán csak sz@rd le őket. Ne válaszolj a kérdésre, hagyd ott őket mikor felhozzák, vedd figyelmen kívül, ne halld meg.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!