Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mit kéne ilyen...

Szerintetek mit kéne ilyen esetben a kollégáknak mondanom?

Figyelt kérdés

Nekem még soha nem volt barátnőm, 1 vagy 2 próbálkoztam nem jött össze, valahogy az idővel el ment kedvem az erőlködéstől és elfogadtam hogy nincs és nem is lesz, élem a kis életem dolgozok, meg veszem ami tetszik néha és amúgy tök jól elvagyok egyedül, de a probléma a következő.

xDDD

Munkatársak folyamatosan cseszegetnek ezzel a párkereséssel már nagyon elegem van, már mondtam azt is finoman nekik hogy semmi közük ezekhez a dolgokhoz de mintha a falnak beszélnék, és nem értik mért törődtem bele, meg mért nem járok sehova ismerkedni meg ilyesmi, én mindig azt mondom hogy mert nem érzem jól magam ha elmegyek valahova ismerkedni, de nem értik mindig kérdezgetik nőkkel hogy állok, komolyan nem tudom hogy kár volt elmondani hogy nincs senkim vagy hazudnom kéne?

Tényleg útálom hogy minden meló helyen ez megy, sőt tanuló koromban is ez ment, meg utána mindkettő melóhelyemen is most vagyok a másodikon élesben, de itt is ezt tapasztalom, mért jó nekik állandóan ezeknek az embereknek ez? Komolyan már szinte gyomorideg és nem is mennék már be sehova a kíváncsiskodó emberek miatt!!

febr. 3. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Mondd nekik azt, hogy impotens vagy, és amúgy is a kerti törpékre gerjedsz. Többet nem fogják szóba hozni.
febr. 3. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Okés megpróbálom, de ha ez se jön be?
febr. 3. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindig van másik munkahely ahol előről kezdheted.
febr. 3. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, hazudni kell. Kollégák 99,99%-nak semmi köze a magánéletedhez.

vagy szimplán csak sz@rd le őket. Ne válaszolj a kérdésre, hagyd ott őket mikor felhozzák, vedd figyelmen kívül, ne halld meg.

febr. 3. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne árulj el részleteket a magánéletedről, mert utána meg azért fognak rádszállni, ami szerencsés esetben lehet segítő szándékú, de valószínűleg pont az ellenkezője fog történni. Egyszerűen közöld velük, hogy már ne is haragudjanak, de a magánéletedhez semmi közük, nem szeretnél beszélgetni róla, mert nem vagytok olyan viszonyban, és nem is kérsz kéretlen tanácsokat meg randigurukat az életedbe, majd te elődöntöd, hogy kit vagy kiket engedsz be az életedbe. Ha valakinek nem tetszik, akkor kérdezd meg tőle, hogy mi lenne, ha ezentúl az ő életében vájkálnátok és szólnátok bele, meg hogy magyarázza már el, hogy mi alapján gondolta azt, hogy te párkapcsolati tanacsokra vagynal a mynkatársaidtól. Nem azért vagytok ott, dolgozni jártok be oda. Amúgy mindig azok másznak bele a másik magánéletébe, akiknek a sajatjukkal valami baj van. Vagy kva unalmas és üres az életük. Mindenesetre megalkuvásból vagy félelemből ne menj bele semmibe és ne add ki magad vadidegeneknek, akikről nem tudsz semmit! Simán ellened fogják fordítani a megszerzett információkat.
febr. 3. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:
5 Értem! De viszont nem akarok mindig munkát keresni mert nagyon bunkó vagyok, és ezért kirúgnak, viszont ennél lehet még bunkóbnak kell lennem mint amilyen most vagyok.
febr. 3. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell bunkónak lenned, csak kovetkezetesen tarts ki az álláspontod mellett, hogy a maganeleted az a tiéd és nem szeretnéd velük megtargyalni, meg nem szeretnéd, hogy folyton barátnőt akarjanak szerezni neked. És hogy tartsák tiszteletben a keresedet.
febr. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!