válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Volt olyan kollegám akit nem kedveltem de már nem dolgozik velünk.
A céges autóval én jártam és a főnök mondta neki hogy jöhet velem reggel és így spórolhat az üzemanyagon. Aztán nem tetszett neki mikor reggel nem vártam meg mert késett. Na akkor beszólt nekem hogy milyen jól megy nekem hogy én megyek a céges autóval és fizeti a főnök az üzemanyagot. Akkor esett le hogy ez egy irigy ge.ci Mondom én nem fogok késni miattad.

válasza:

válasza:Igen, kettő is.
Sajnos ők tipikusan azok a fajta emberek akik játszák a fejüket, jópofiznak, okosnak és segítőkésznek mutaják magukat akik mindent elintéznek (ügyfeleknek és a "barátaiknak" főként) a hátuk mögött meg megy az, hogy "büdös pina" vagy " f_szkalap" és társai... (és kicsitgáz végighalgatni a jópoziást, hogy esetleg előtte vagy utána megy a szidás).

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem szoktatok pár mondatnál tovább jutni, mert olyan mindkettőtök habitusa/érdeklődési köre vagy pl. mindkettőtök csendesebb típus?
Például meglopott valakit, engedte, hogy megvesztegessék, csalást követett el, vagy arra bujtott fel valakit, hazudott és ezzel befeketített valakit, vagy például játszmából csúsztatott be terhességet, amit később meg elvetetett, mert nem érte el a célját vele, stb...
Van egy kollégám, aki az infókat lerövidítve adja tovább, nem magyarázza meg, én találjam ki a gondolatait, időnként folyik a szájából a káromkodás, hisztis - és ez egy férfi kolléga...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!