Nálatok mennyire dühíti a kollégákat a táppénzetek?
Figyelt kérdés
Most főleg olyan munkahelyekre gondolok, ahol azért ilyenkor meg kell oldani a helyettesítést.márc. 1. 19:45
2/22 Zaheer 

válasza:

válasza:Ha 1 vagy 2 ember elmegy táppénzre azt még gond nélkül meglehet oldani, 3 ember ott már van egy kis fejtörő, de az is menni szokott.
Viszont ha már 4-en vagy többen vannak táppénzen, ott már nem dolgozunk, vagy bent maradunk takarítani, vagy hazaküldenek mindenkit.
3/22 Mad Max2 

válasza:

válasza:Kb 25 éve nem voltam táppénzen. Akikfeltünően sokat "betegek"én azokat kibasznám...
4/22 anonim 

válasza:

válasza:Miert duhitene? Engem pl. sokkal jobban duhit ha valaki betegen jar be es fertoz.
5/22 anonim 

válasza:

válasza:Semennyire. Ugyanúgy 8 órából áll a munkanap.
6/22 A kérdező kommentje:
Ezek szimpatikus reakciók.
márc. 1. 20:22
7/22 anonim 

válasza:

válasza:Rövidtávon nem, hisszabb távon annál inkább.
8/22 anonim 

válasza:

válasza:6 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és összesen 1 x 1 hetet voltam táppénzen, mert rám parancsolt a főnököm, hogy a szívkatéterezésem után igenis maradjak otthon. 😅
9/22 A kérdező kommentje:
Jó, ha ennyire szereted a munkád. :D
márc. 1. 20:36
10/22 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagyok beteges típus, szeretem a munkámat és nem megérős táppénzre menni csak úgy.
8-as voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!