Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is rühelli a munkahelyi...

Más is rühelli a munkahelyi szoccolást?

Figyelt kérdés
Csak heti 2x kell irodába járnom, de azt is rühellem. Nincs kedvem a kollégákkal beszélgetni, nem szeretem az erőltetett kapcsolattartást. Nem vagyok antiszoc, sok barátom van, de munkahelyen csak le akarom tudni a munkát és ennyi. Szerintetek keressek valami teljesen remote állást vagy váltsak pályát és ne multis közegben dolgozzak? Mi lehet a megoldás erre?

márc. 9. 10:06
1 2 3
 1/26 Hardbzs ***** válasza:
93%

Röviden: keress olyan munkát, ahol nem kell beszélgetned a kollégákkal, és nem kell bejárnod.

Ha ilyen lehetőség nincsen, akkor alkalmazkodsz. Nem kell velük kávézni, ebédelni menni, de a minimum szintet illik megtenni. Nem kell érdeklődést mutass, de ha kérdezned, beszélnek hozzád, akkor válaszolsz ilyenek. Illedelmesen a tudtukra kell adnod, hogy nem tartasz igényt baráti beszélgetesékre

márc. 9. 10:26
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Muszaj vagy mi van? Bemesz, folrakod a fulest, hatat forditasz mindenkinek oszt jonapot. Tudni fogjak, hogy nem vagy kivancsi rajuk, de hat ez az igazsag nem?
márc. 9. 10:27
 3/26 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy ha kérdeznek, normálisan válaszolok meg én is szoktam kicsit beszélgetni, de azt érzem, hogy ha csendben ülünk, akkor is “dumálni kéne”. Nagyon frusztráló.
márc. 9. 10:45
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Akkor sajat magaddal van bajod, nem a kornyezettel. Nyugodtan lehet csendben ulni, foleg ha munka van kozben, egyaltalan nem kell mindig dumalni.
márc. 9. 10:47
 5/26 A kérdező kommentje:
De a többiek egymással sokszor dumálnak, nekem meg általában nincs kedvem becsatlakozni, így viszont kellemetlenül érzem magam😅
márc. 9. 10:55
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
Divatos szoval FOMO.
márc. 9. 10:57
 7/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a FOMO inkább olyan, hogy pl. nem akarsz lemondani egy programot, mert félsz, hogy valami jóból kimaradsz, nem? Nekem itt inkább az ellenkezője van, fear of being involved 😂
márc. 9. 11:06
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nincs kedved folyton beszelgetni. Erre az a megoldas, hogy nem beszelgetsz folyton es ezt elfogadod. Amit te csinalsz, az a szorongas attol, hogy ha kimaradsz a beszelgetesbol, mit szolnak hozza masok.
márc. 9. 11:12
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokan utálják.

Én is utálom ha túl sok van belőle, meg ha kötelező. De amúgy a csapatom szerencsére jó fej, bizonyos mennyiségben (és csakis munkaidőn belül) szívesen szocializálódok velük.

márc. 9. 11:37
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szamitogep myomkodashoz minek dumalgatni? Am nyilvan ha nemjo neked valami akkor valtoztass h jo legyen 🤔
márc. 9. 11:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!