Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet ép ésszel túlélni...

Hogy lehet ép ésszel túlélni az irodát?

Figyelt kérdés

Kötelező irodázás heti 5 nap. Kb mindenki napi ~3 órát dolgozik, a többi locsogás fecsegés süketelés szócséplés szófosás a semmi osztása megállás nélkül.

A munka legnehezebb része kb az, hogy ülök és várom teljen az idő és járjon le a 8 óra.

Ez normális? Másoknál is ez van? Hogy lehet ezt hosszútávon túlélni anélkül, hogy ne bolonduljon meg az ember?

Komolyan azt kell hallgassam napi 8 órában, hogy valaki mindig mint egy rossz rádió fecseg valamit üresbe, vagy megy a pusmogás vagy mindenki bámulja a telefonját.

ápr. 27. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem csak te érzel így.

Ez a srác ugyanezt fejti ki.

[link]

ápr. 27. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én bérügyintéző vagyok.

A hó elején és végén 1-1 hét van, amikor aktívan dolgozom. A hó közepe totál pangás. Ott max ha 1 órát dolgozok/nap.

HO nem megengedett. Illetve 1perccel se mehetünk el elöbb.

Én nem pletykálok, hallgatom más nyomorát :D

Szépen úgy teszek, mint aki dolgozik. Közbe fb-ozok, gyakorizok, fülessel filmezek...

ápr. 27. 15:02
 13/20 anonim ***** válasza:
13%

Most meg kéne téged sajnálnunk, hogy egész nap vered a f*szodat munka címén és ezért még fizetést is kapsz?

Unatkozni pedig csak a buta emberek szoktak, szóval sokmindent elárul rólad, hogy nem tudod magad lefoglalni 5 órán keresztül.

ápr. 27. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ilyen gondolkodás miatt nem lesz Magyarország jóléti ország, mert egy csomó ember idejét elveszik a semmiért, és azt nézik , hogy imitálja e a munkát.

Persze vannak emberek, akik nem képesek többre, nekik ez jó, de az a baj hogy rengeteg tehetséges embert el a rendszer miatt az ország.

ápr. 27. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Több külföldi tulajdonú cégnél voltak hasonló semmirekellő munkahelyeim. Egy kis cégnél a tulajdonosnak megérte az, hogy valaki kevés pénzért felveszi a telefont, elintézi a napi ügyeket. Volt amikor a családi karácsonyi ajándékokat csomagoltam. Multiknál a többnyire dilettáns kozépvezetők látva a pofázást, semmittevést ezáltal féltve a saját pozícióikat táblázatokat gyártattak a holtidőkben. A normálisabb német kollégák foglalkoztatásterápiának nevezték ezt. Igen, nekem is elegem lett ebből. Persze sokkal rosszabb lehet lapátolni egész nap, de azért van értelmesebb munka is, mint visszafejlődve félidiótáknak a kedvére tenni...
ápr. 28. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok értelme nincs, az tuti. Sokkal hasznosabb dolgokkal tudnám elütni az időt. Házimunka, vagy önkénteskedni egy menhelyen, annak legalább van értelme, foganatja. De 8 órán át bámulni a gépet semmi értelme.
ápr. 28. 08:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat krva unalmasan hangzik, de ha sokat fizet akkor biztos elutnem vmivel az idot. Ha meg keveset akkor semmi ertelme es keresnek mast
ápr. 28. 09:45
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

Szegény...Legalább melegben vagy télen, nyáron meg klímás helyiségben. Tényleg tragédia!

Jézus...Engem meg több szakmával, meg egyetemi oklevéllel(meg még jelenleg is egyetemre járok levelezőn) nem vesznek fel még irodai csicskának sem.

ápr. 28. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#18 ezzel a stílussal nem is meglepő.
ápr. 28. 12:32
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk is gyakran ilyen a helyzet amikor pang a piac, kevés a megrendelés és a kiszállítás. De emiatt inkább nem váltok munkahelyet, mert az szívás lenne ha egy következő helyen meg látástól vakulásig kellene dolgozni és nem jutna elég idő a kávészünetekre vagy gyakorizásra.
ápr. 28. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet ezt èpp èsszel elfogadni, túlèlni?

Van 2 közeli ismerős házaspár...Sajnos mind 2 pár elveszìtette születendő gyermekeiket. Az egyik nő a 34.hèten, majd a 2. terhessègnèl a kiderülèse után nem sokkal. A másik párnál az egyik baba 6 hònaposan, a másik a napokban, 35 hetesen halt meg. Lombikosok is azt...

Hogy lehet ép ésszel túlélni a dackorszakot?

2,5 éves. Eddig egy szófogadó jó gyerek volt. Most hiszti hiszti hátán, kitépi a kezét a kezemből az utcán, földhöz veri magát, indokolatlanul elkezd sírni, nem jó semmi. Néha úgy érzem én ezt nem bírom tovább. Lehet, hogy ez nem is a dackorszak, hanem csak egy...

Van itt olyan, akinek közös a kert az anyósával? Tapasztalatokat írna nekem? Hogyan lehet ezt épp ésszel túlélni, megélni?

Gyesen vagyok, a lakás külön van, de ha kilépek a kertbe a gyerekkel, azonnal ott van és addig be sem megy, amíg mi sem... Nem részletezném, csak ha valakit tényleg érdeke... Inkább az érdekelne, mások hogyan oldják meg, mit csinálnak? Az normális pl. hogy inkább...

Hogyan lehet ép ésszel, tulélni egy válást?

Ugy érzem megbolundulok! Csak járkálok a szobába, fel s alá gondolataim a feleségem körül forog, akit most vesztettem elHa valaki tud kérem irjon.

Terhesség alatti vérzést hogy lehet épp ésszel túlélni?

Barátnőmről van szó, kórházban van, hematoma eltűnt, de még mindig vérzik. 22 hét körül van. Mit tehet az ember, hogy ne őrüljön meg? A baba szerencsére folyamatosan nő.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!