Hogy lehet ép ésszel túlélni az irodát?
Kötelező irodázás heti 5 nap. Kb mindenki napi ~3 órát dolgozik, a többi locsogás fecsegés süketelés szócséplés szófosás a semmi osztása megállás nélkül.
A munka legnehezebb része kb az, hogy ülök és várom teljen az idő és járjon le a 8 óra.
Ez normális? Másoknál is ez van? Hogy lehet ezt hosszútávon túlélni anélkül, hogy ne bolonduljon meg az ember?
Komolyan azt kell hallgassam napi 8 órában, hogy valaki mindig mint egy rossz rádió fecseg valamit üresbe, vagy megy a pusmogás vagy mindenki bámulja a telefonját.

válasza:

válasza:Én bérügyintéző vagyok.
A hó elején és végén 1-1 hét van, amikor aktívan dolgozom. A hó közepe totál pangás. Ott max ha 1 órát dolgozok/nap.
HO nem megengedett. Illetve 1perccel se mehetünk el elöbb.
Én nem pletykálok, hallgatom más nyomorát :D
Szépen úgy teszek, mint aki dolgozik. Közbe fb-ozok, gyakorizok, fülessel filmezek...

válasza:Most meg kéne téged sajnálnunk, hogy egész nap vered a f*szodat munka címén és ezért még fizetést is kapsz?
Unatkozni pedig csak a buta emberek szoktak, szóval sokmindent elárul rólad, hogy nem tudod magad lefoglalni 5 órán keresztül.

válasza:#13
Pont az ilyen gondolkodás miatt nem lesz Magyarország jóléti ország, mert egy csomó ember idejét elveszik a semmiért, és azt nézik , hogy imitálja e a munkát.
Persze vannak emberek, akik nem képesek többre, nekik ez jó, de az a baj hogy rengeteg tehetséges embert el a rendszer miatt az ország.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szegény...Legalább melegben vagy télen, nyáron meg klímás helyiségben. Tényleg tragédia!
Jézus...Engem meg több szakmával, meg egyetemi oklevéllel(meg még jelenleg is egyetemre járok levelezőn) nem vesznek fel még irodai csicskának sem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van 2 közeli ismerős házaspár...Sajnos mind 2 pár elveszìtette születendő gyermekeiket. Az egyik nő a 34.hèten, majd a 2. terhessègnèl a kiderülèse után nem sokkal. A másik párnál az egyik baba 6 hònaposan, a másik a napokban, 35 hetesen halt meg. Lombikosok is azt...
2,5 éves. Eddig egy szófogadó jó gyerek volt. Most hiszti hiszti hátán, kitépi a kezét a kezemből az utcán, földhöz veri magát, indokolatlanul elkezd sírni, nem jó semmi. Néha úgy érzem én ezt nem bírom tovább. Lehet, hogy ez nem is a dackorszak, hanem csak egy...
Gyesen vagyok, a lakás külön van, de ha kilépek a kertbe a gyerekkel, azonnal ott van és addig be sem megy, amíg mi sem... Nem részletezném, csak ha valakit tényleg érdeke... Inkább az érdekelne, mások hogyan oldják meg, mit csinálnak? Az normális pl. hogy inkább...
Ugy érzem megbolundulok! Csak járkálok a szobába, fel s alá gondolataim a feleségem körül forog, akit most vesztettem elHa valaki tud kérem irjon.
Barátnőmről van szó, kórházban van, hematoma eltűnt, de még mindig vérzik. 22 hét körül van. Mit tehet az ember, hogy ne őrüljön meg? A baba szerencsére folyamatosan nő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!