Ha kevés munkád van, nincs benned szégyen, hogy felveszed a fizetésed?
Figyelt kérdés
Olyan emberekre vonatkozik a kérdés, akiknek jelenleg nincs sok munkájuk a munkahelyükön.ápr. 28. 13:59
1/16 anonim 

válasza:

válasza:Nincs. Egyrészt mert bármikor beüthet valami sürgős feladat, és akkor én vagyok az ember, mésrészt meg vannak olyan időszakok, amikor napi 13-14h-t dolgoztam, hónapokon, sőt éveken keresztül. Hidd el, hogy a munkáltatónak nem okozott lelki törést, hogy majd megszakadtam. A lazább időszakok kompenzálnak ezért. Sőt, vannak olyan munkakörök, ahol nem fizikailag szakadsz meg, hanem a jelenléted a fontos, mert pl problémát előzöl meg vele. Ott az a feladatot, hogy ott leygél. Ilyen lehet egy portás, egy bizt őr, stb. Kapische?
2/16 A kérdező kommentje:
#1: Persze értem én. De azért én szégyellem a saját helyzetem. Hatalmas pangás van nálunk jelenleg.
ápr. 28. 14:05
3/16 anonim 

válasza:

válasza:Én eleinte mindig kérdeztem, hogy van-e munka, tudok-e bármiben segíteni, és a legtöbb esetben nem volt a válasz. Vagy hogy majd szólnak, ha tudok csinálni valamit. Így egy idő után ráuntam. Ha van feladat, akkor úgyis szólnak, ha nincs, akkor meg feleslegesen kérdezem meg ezredszerre.
4/16 anonim 

válasza:

válasza:Nincs. Ha ugy nem dolgoznek hogy mindenki mas megszakad korulottem, akkor talan. De mas se szakad meg, ugy nezem. Sot, csiko koromban kaptam olyan burkolt visszajelzest hogy hova hajtok, majd ugyis elmulik.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Örüljön a főnök, hogy azért a kevés pénzért is dolgozók.
6/16 anonim 

válasza:

válasza:Számíts mozgóátlagot és az alapján dönts!
8/16 anonim 

válasza:

válasza:A munkáltató dolga eldönteni, hogy mennyi embert akar alkalmazni/fizetni. Ez nem az én bajom.
9/16 Metionin 

válasza:

válasza:Nincs hát. Vannak napok, amikor pisálni alig tudok felállni a gép elől, mégsem jár érte semmi plusz. Ezek a laza órák/napok kompenzálnak.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Most én is olyan helyen vagyok, ahol sokat változik, hogy mikor mennyi a munka. De ahogy előttem is mondták, máskor meg megszakadunk, az se érdekelt senkit. Tavaly leálltunk fél hónapokra. Akkor nekem is megfordult ez a fejemben, de nekem kell a pénz, nem szeretném nélkülözni, akkor inkább keresnék másik állást. A munkáltató is tudja ezt, és neki meg fontos, hogy amint beindul a szezon, olyan emberek legyenek itt, akik tudják, hogy mit csinálnak. Ennyi. Akkor a rendelkezésre állásomat fizette meg. Jobban nem tudom megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Miért ilyen gagyik a mérnöki fizetések?
Több helyen is voltam már interjún gépészként,jelentős releváns tapasztalattal,nyelvekkel aztán sehol semmi.Gondolkozom hogy kimegyek haver után Ausztriába hotelozni.Szégyen....
Normális hogy Orbán fizetése 860 ezerrel tovább nő 2023 -ban?
Tavaly 1,5 millióról 3,5 millióra növelték. Más országokban inkább lemondanak a saját emelésükről az ország javára.
Volt már veletek olyan, hogy munkahelyen kikezdett a próbaidő alatt több alkalommal a főnök?
Mit lehet tenni, ha visszautasítod és ezért kirúg, na meg a fizetésed sem kapod meg, csak a töredékével szúrja ki a szemed?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!