Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem lehet munkahelyet...

Miért nem lehet munkahelyet találni több egyetemet végzett embernek?

Figyelt kérdés

Miért csak közfoglalkoztatott 120 ezres fizetésű sz@r munkát tudnak adni?

Történész és Pedagógiai asszisztens végzettséggel.

ápr. 28. 16:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
Végezz el egy fogászati asszisztens szakot. Munka is van bőven és jól is fizet sok városban. Én most csinálom a dajka szakot, pedig diplomás vagyok. Próba szerencse, hátha bejön.
ápr. 28. 16:31
 2/35 anonim ***** válasza:
26%
Ha NORMÁLIS diplomáid lennének, akkor lenne jogod siránkozni, de ezek egyike sem jó semmire.
ápr. 28. 16:44
 3/35 anonim ***** válasza:
35%
Pedagógiai asszisztenst rengeteg iskolában keresnek. Ja, hogy 50 km-el arrébb? Még válogat is és panaszkodik...
ápr. 28. 16:49
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
Milyen tobb egyetem? A pedagogiai asszisztens 7-8 honapos kepzes. Egyetem (master) meg 5 ev. Mi van meg a torteneszen kivul? Hatha az jobb.
ápr. 28. 17:02
 5/35 A kérdező kommentje:

#3 "Pedagógiai asszisztenst rengeteg iskolában keresnek. Ja, hogy 50 km-el arrébb? Még válogat is és panaszkodik..."

Képzeld én pedagógiai asszisztensként dolgozok jelenleg de csak közfoglalkoztatottként a minimál bér felérért. Nem mondtam azt, hogy nem utaznék 50 km-el arrébb

ápr. 28. 17:06
 6/35 A kérdező kommentje:

#2 "Ha NORMÁLIS diplomáid lennének, akkor lenne jogod siránkozni, de ezek egyike sem jó semmire."

Neked mire van ekkora arcod? Fogadok neked diplomád sincs. Csak p0fázni tudsz. Én egész életemben rengeteget tanultam. És még harmadik végzettségem is van a könyvtáros.

ápr. 28. 17:08
 7/35 A kérdező kommentje:

#1 "Végezz el egy fogászati asszisztens szakot. Munka is van bőven és jól is fizet sok városban."

Az engem nem érdekel. Én a humán területet szeretem. Úgy mint az irodalom vagy a pedagógia

ápr. 28. 17:15
 8/35 anonim ***** válasza:
65%
Erre egyszerű a válasz! Mi előtt jelentkeztél volna az egyetemre. Körül kelletett volna nézned hogy mik azok a hiány szakmák. És egy hiány szakmában kelletett volna választandod. Ilyen hiány szakma például az orvos, nővér, ápoló. Ezeket mindenhol keresnek. Most is kórházból írok. És ahol vagyok kórházban, itt is keresenk orvost, sőt áplót is.
ápr. 28. 17:25
 9/35 A kérdező kommentje:
Megértem ha hiányszakmákra van felvétel. De a nővér, ápoló nem egy álom munka. Hétvégén és ünnepnap is be kell menni, meg éjszakai műszak. Az egy ócska munka. Havi 1 millió Ft-ért sem vállalnám. Aki teheti kerüli az ilyet.
ápr. 28. 18:02
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Viktortáék igencsak leépíítették a munkahelyeket-, az álláskereséso lehetőséget is, de induljunk ki az alapoktól, azaz az oktatásból.
ápr. 28. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Más is tapasztalta magán, hogy hiába végzett el akár több egyetemet is, van jó munkahelye, de a mindennapi életben rosszul teljesít, szorong, szociális fóbiája van?

Azt érzem magamon, hogy azért se lett 28 éves korom előtt kapcsolatok, mert szimplán butának érzem magam. Nem egyszer voltam olyan szituban, hogy ott volt több ember, én pedig hozzá se tudtam szólni semmihez, elkönyveltek a csendes magányos farkasnak. Kapcsolatban...

Osztálytalálkozón mi a várható reakció ha a többséggel ellentétben nem tudtam elvégezni az egyetemet és munkahelyem sincs? Mit lehet ilyenkor...

Gimi után elkezdtem az egyetemet, négy félévet el is végeztem, de utána komolyabb egészségügyi okok miatt nem tudtam folytatni, így nem lett diplomám, és mivel az eü. probléma a mai napig fennáll, így munkám sincsen. Ráadásul párkapcsolatom sincs (soha nem is...

Ha normális egyetemen végzem el, Nemzetközi Gazdálkodás alap-, illetve mesterszakkal mennyire lehet jó munkahelyet találni? (Tehát nem örökké legalja...

Hozzáteszem, hogy nagyon szeretek nyelveket tanulni és személyes okokból szükségem lenne, hogy többet keressek, mint pl. egy ügyintézö stb. Értem, hogy senki nem középvezetöként kezdni, de van értelme ezt választani?

Levelezon vagyok jogi egyetemen mar csak 1-1,5ev van hatra. Milyen munkahelyet talalhatnek ahova keresnek jogi teruleten igy?

Jelenleg másba dolgozom de szeretnek valtani, es eddig azt hallottam csak h nappalisokat vesznek fel. Esetleg valakinek van ilyennel tapasztalata?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!