Miért nem lehet munkahelyet találni több egyetemet végzett embernek?
Miért csak közfoglalkoztatott 120 ezres fizetésű sz@r munkát tudnak adni?
Történész és Pedagógiai asszisztens végzettséggel.
Köszönöm az ajánlatokat. Én 9 évig tanultam az érettségi után. De úgy néz ki mégis keveset ér. 50 éves korig tanuljon az ember?
Arról nem is beszélve, hogy sok képzés 200 ezer Ft-ba kerül. Például a pedagógus asszisztens képzés is 200 ezerbe került vizsgadíjjal együtt amit elvégeztem.

válasza:

válasza:Esetleg érdemes lenne egy tanárképzést elvégezned és lehetnél történelemtanár.
Sajnos ma a jó pap holtig tanul elve érvényesül. Igazából ez nem lenne sajnos, csak az a gond, hogy ha az ember nem tud megélni, a tanulás kényszer lehet. Ha anyagi gondjaid vannak, akkor első körben én egy szakmán gondolkodnék, amit gyorsan ki tudnék tanulni és pénzt keresni vele. Később még visszatérhet az ember egy értelmiségi munkához.

válasza:"50 éves korig tanuljon az ember?"
Én még közel 70 évesen is tanulok, és képzeld el, nem okoz negatív érzéseket, számomra a tanulás öröm!
#25 "Én még közel 70 évesen is tanulok, és képzeld el, nem okoz negatív érzéseket, számomra a tanulás öröm!"
De te nem azért tanulsz nyugdíjasként mert nem tudsz megélni a kevés fizetésből. Mert te már nem fogsz dolgozni. A kettő között óriási különbség van!

válasza:

válasza:28.: Igen, mert sokkal nagyobb stressz nehezedik ilyenkor az emberre.
Amúgy én is szeretek tanulni.
Pl. a nyelvtanulás olyasmi, ami érdekes is, meg mindig még hasznára is lehet az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Azt érzem magamon, hogy azért se lett 28 éves korom előtt kapcsolatok, mert szimplán butának érzem magam. Nem egyszer voltam olyan szituban, hogy ott volt több ember, én pedig hozzá se tudtam szólni semmihez, elkönyveltek a csendes magányos farkasnak. Kapcsolatban...
Gimi után elkezdtem az egyetemet, négy félévet el is végeztem, de utána komolyabb egészségügyi okok miatt nem tudtam folytatni, így nem lett diplomám, és mivel az eü. probléma a mai napig fennáll, így munkám sincsen. Ráadásul párkapcsolatom sincs (soha nem is...
Hozzáteszem, hogy nagyon szeretek nyelveket tanulni és személyes okokból szükségem lenne, hogy többet keressek, mint pl. egy ügyintézö stb. Értem, hogy senki nem középvezetöként kezdni, de van értelme ezt választani?
Egyetemen, munkahelyen, bármilyen közösségben?
Jelenleg másba dolgozom de szeretnek valtani, es eddig azt hallottam csak h nappalisokat vesznek fel. Esetleg valakinek van ilyennel tapasztalata?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!