Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 40-es féri mit szokott csináln...

40-es féri mit szokott csinálni hétvégén?

Figyelt kérdés
ápr. 30. 17:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle, de nem mondja meg

Felesége, gyereke nincs

ápr. 30. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Egy ilyen 40-es férfi épp füvet nyír, a hosszú hétvégén kifesti az előszobát, egyik nap bringázni megy, és keres a Netflixen egy sorozatot, amire nem fog emlékezni, mert végigalussza. A szomszéd 40-es pasi a családjával kirándulni megy egyik nap, illetve fűtést fog szerelni. A 40-es férfiak élete néha kevésbé izgi, mint gondolná az ember.
ápr. 30. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak így lenne.

A számítógépen való játék az én tapasztalatom inkább. Ha lenne egy férfi, aki füvet nyír és fest meg bringázni megy, vagy egyáltalán bármilyen férfias dolgot végez, élete végéig kiszolgálnám.

ápr. 30. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes, egyedülálló férfiként az előttem álló hölgy válaszát, részben, de legalábbis magamra nézve meg kell erősítenem😀 most hogy egy ideje szingli vagyok, meló után edzek, játszom, hétvégén pedig a haverokkal lógok. Egy ideig biztos ez lesz, még nem vagyok kész arra, hogy valaki újfent “pórázt” rakjon rám.
ápr. 30. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#3, #2-es voltam. Mi falun élünk, így a városi életmódot élő férfiak szabadidős programjairól kevés az infóm. Felénk ilyenek vannak. #4, a kapcsolatod során volt rajtad póráz?
ápr. 30. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondja meg lehet hogy valami kínos. Piál, kurvázik, az anyjáéknál van egész hétvégén, vagy csak simán annyira unalmas hogy nem akarja bevallani.
ápr. 30. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamit tudnál róla akkor lenne elképzelésed is.

vannak e barátai,. családtagok, milyen szórakozásai vannak., mi az ami érdekli...

Van aki csak otthon döglik mert se kutyája se macskája

Van aki tele van programokkal

ápr. 30. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#5- Képletesen értve :D de azt hiszem tudod miről beszélek! Van az a tipikus nő, aki leuralja a közös életetek, és mindezt észre sem veszi.
ápr. 30. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
#8, igen, sejtettem, hogy nem egy kis kék pórázról beszélsz, kakizacsi tartóval a fogantyúján. A leuralás nem hangzik túl jól. Ha egyszer készen allsz rá, remélhetőleg olyan párt találsz, aki hisz a szabad akaratban 🙂
ápr. 30. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
#9- köszönöm,kedves vagy :)
ápr. 30. 21:38
1 2

További kérdések:

Napi 5 óra bejárás a munkahelyre oda-vissza 3 hónapon át mennyire megterhelő? Csinálható?

Napi 2,5 óra a bejárás a munkahelyre, és vissza is. Ezt 3 hónapig kéne csinálnom, amíg össze nem gyűlik a pénz a munkahellyel közeli albérletre. Gyári munkáról lenne szó, hétfőtől péntekig, napi 8 óra, 3 műszakban

Ti megengednétek a kollégának, hogy nálatok legyen?

Nyert egy utazást gyerekével négy aki 12 éves, vidéki, 100 km Pesttől, az utolsó busza Pestre este 9 kor van, 11 kor ér fel kB, a repülő viszont reggel fél 6 kor indul, így azt találta ki, hogy nálam akar lenni a gyerekével, hogy át jön este 11 körül, és indulnak kB 2...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!