Megéri takarító állásban elhelyezkedni?

válasza:Önéletrajzban nem néz ki jól.
alvállalkozásba van kiadva jellemzően nem te fogsz meggazdagodni belőle.
nem mert alulfizetett
alkalminak esetleg ideig óráig
A fizetés lehet jobb egy magánklinikán mint szabolcs megyében egy iskolában.

válasza:Átmenetileg, ha nincs más, miért ne?
A minimálbért köteles megadni.

válasza:

válasza:#3
Miért ne vennének fel diplomával olyan munkára, amiből van a diplomád? Legyél egy kicsit optimistább! Nem kell elmondani, hogy eddig takarítóként dolgoztál.

válasza:

válasza:#5
Azt mondanám, hogy 15 évig az XYZ nevű cégnél álltam alkalmazásban, szakirányú feladatellátásban kezdő vagyok, de itt és itt voltam gyakorlaton (ha voltál a fősuli alatt).
Ha nagyon kérdezik, akkor 15 évig gondnoki/ adminisztratív/ tisztasági menedzseri/ beszerzői/ portaszolgálati/ vagy akármilyen feladatokat láttam el. Nálunk a cégnél a takarító rohangál a postára, beszerzi a tisztítószereket, helyettesít a portán, ezekből indultam ki, gondold át , miket csináltál és legyél kreatív, de nem biztos, hogy ez érdekli őket.

válasza:Takarítóban is sokféle munkahely és sokféle elvárás, fizetés lehetséges. Komoly cégnél a bizalmi állások közé tartozhat, ahová nem is engednek be akárkit, szakmai végzettséget is elvárnak. Ott fontos, elég jól megbecsült munkakör lehet. Persze ez a kivétel.
Vagy kivételesen bekerülhet egy jobb családhoz, nagy házba, és ha megtetszik a munkája, akkor ragaszkodnak hozzá, és akkor elég jól jár. Ilyenkor a megjelenés és viselkedéskultúra is számít.
Alapesetben minimálbér és legalja megbecsülés. (Pedig mindenütt lényeges a munkahely tisztasága.)
Kapcsolódó kérdések:
Mi az induló fizetés általában?
Tehát az egyedüli szakmai tapasztalatom az lenne majd friss diplomásként, amit a szakmai gyakorlat nyújtott -most így hirtelen nem tudom, hogy mennyi szakmaigyakorlat van levelezőn amúgy, de valami csak van-... Még nem kezdtem el a képzést, ha nem lenne világos,...
Onbecsulesem a beka feneke alatt. Buta kolleganok agyilag leszivnak, erzem, hogy butulok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!