Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Te 5-ből hány pontod adnál a...

Te 5-ből hány pontod adnál a munkahelyi légkörre, a fizetésre, és hogy mennyire szereted a munkádat?

Figyelt kérdés
Külön pontozd mindegyiket, illetve állíts fontossági sorrendet!

máj. 7. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
4, 5 és 2. Jók a körülmények, fizu, de nincs kedvem már ehhez a melóhoz. Most fogok váltani. 30N
máj. 7. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

1. Mennyire szeretem? 4.5, nagyon élvezem, de önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy kiteljesedjek (erre vannak a hobbijaim részben).

2. Mennyire jó a légkör? 4, néha vannak húzós napok, van egy-két személy, akit nem kedvelek, de semmi okom a panaszra, lettek innen jó barátaim.

3. Mennyit fizet? 4.5, pályakezdő vagyok még, ezt nyilván a fizetésem is tükrözi valamelyest, de amúgy elégedett vagyok.

25/N

máj. 7. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
3, 2, 2
máj. 7. 16:46
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
4,5,5
máj. 7. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Légkör: a cég egészében 3, a mi csapatunkban 4,5

Fizu 4

Munka 4

máj. 7. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

légkör: 2es. mindenki kerüli a munkát és felelősséget nem vállal.

fizetés: 3, magyar medián alatti

szeretem e: 3, elviselem mert muszáj. Voltam már rosszabb helyen is.

máj. 7. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
0-1.
máj. 7. 19:20
 8/13 Noren1989 ***** válasza:
56%

Légkör: globálisan 2, nálunk a mikrokörnyezetben 4,5.

Fizu: 3,6 - nem jó, nem tragikus.

Mennyire szeretem a munkám: 4. Lehetne jobb is, de az nem ezen a munkahelyen fog megvalósulni.

máj. 7. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Légkör: 4.

Fizetés: 3 plusz fél.

Mennyire szeretem: 4 plusz fél.

Szociális.

máj. 7. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Környezet 5 amennyire egy munkahely jónak tekinthető.

Munka 4 könnyű fizikai, inkább gondolkodós.

Fizetés 3 Nem keresek túl jól, de azért nem is annyira vészes.

Ezelőtt olyan helyen dolgoztam, ahol A fizu elég jó volt 5, viszont a környezet, kollégák és a munka is egy nagy 1-es!!!!

máj. 7. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

NKE HHK állami légiközlekedési szakon belül katonai repülésirányító képzés érdekel. Mennyire valószínű hogy a tanulmányok után rögtön tudnak munkát...

Mostanában kezdett érdekelni az egyetem és a fent leírt képzés iránt, és szeretnék némi információt kérni. 19 éves vagyok,most fogok érettségizni.

Ha határozott idős szerződés a cég kivonulása okán szűnik meg, akkor is jogosult vagyok a fennmaradó fizetésre?

Sajnos úgy néz ki, hogy megszűnik a munkahelyem a cég távozása okán. Még 7 hónapom van hátra a határozott idős szerződésemből. Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!