Te 5-ből hány pontod adnál a munkahelyi légkörre, a fizetésre, és hogy mennyire szereted a munkádat?

válasza:

válasza:1. Mennyire szeretem? 4.5, nagyon élvezem, de önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy kiteljesedjek (erre vannak a hobbijaim részben).
2. Mennyire jó a légkör? 4, néha vannak húzós napok, van egy-két személy, akit nem kedvelek, de semmi okom a panaszra, lettek innen jó barátaim.
3. Mennyit fizet? 4.5, pályakezdő vagyok még, ezt nyilván a fizetésem is tükrözi valamelyest, de amúgy elégedett vagyok.
25/N

válasza:Légkör: a cég egészében 3, a mi csapatunkban 4,5
Fizu 4
Munka 4

válasza:légkör: 2es. mindenki kerüli a munkát és felelősséget nem vállal.
fizetés: 3, magyar medián alatti
szeretem e: 3, elviselem mert muszáj. Voltam már rosszabb helyen is.

válasza:Légkör: globálisan 2, nálunk a mikrokörnyezetben 4,5.
Fizu: 3,6 - nem jó, nem tragikus.
Mennyire szeretem a munkám: 4. Lehetne jobb is, de az nem ezen a munkahelyen fog megvalósulni.

válasza:Légkör: 4.
Fizetés: 3 plusz fél.
Mennyire szeretem: 4 plusz fél.
Szociális.

válasza:Környezet 5 amennyire egy munkahely jónak tekinthető.
Munka 4 könnyű fizikai, inkább gondolkodós.
Fizetés 3 Nem keresek túl jól, de azért nem is annyira vészes.
Ezelőtt olyan helyen dolgoztam, ahol A fizu elég jó volt 5, viszont a környezet, kollégák és a munka is egy nagy 1-es!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában kezdett érdekelni az egyetem és a fent leírt képzés iránt, és szeretnék némi információt kérni. 19 éves vagyok,most fogok érettségizni.
Életkortól, és szakmai tapasztalattól függetlenül szabadon véleményezzen mindenki!
Sajnos úgy néz ki, hogy megszűnik a munkahelyem a cég távozása okán. Még 7 hónapom van hátra a határozott idős szerződésemből. Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!