20-25 éves ti mit dolgoztok?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én az vagyok nagyon. Pedig ennyi idősen élvezni kéne az életet, komoly kapcsolatban lenni, de nekem nincs senkim.
Nos gyakorlatilag 1 barátomon kívül és a szüleimen kívül nincs senkim,nincs barátnőm ez a része fáj a legjobban.Hiába próbálkozok társkeresőkön semmi remény mert sajnos nemisvagyok valami jóképű.Anyagilag rendbenvan az életem van házam,autóm,némi tartalékom,viszont...
Jelenleg édesanyámmal élek albérletben a fővárosban, mindent felesben veszünk és fizetünk, de sajnos elkanyarodott egy olyan irányba ami már nekem nem tetszik és már szeretném a saját utamat járni. Szeretnék teljesen egyedül, mindenféle hülyeségtől távol lenni. Van egy...
Sokat lehetett olvasni róla hogy múlt hét pénteken egy fiatal lány a vonat elé ugrott.Pedig szép is volt, vőlegénye is volt.Hogyhogy mégis ilyet tett?F
Legszebb fiatal éveim teltek el barátnő nélkül? Eddig csak elutasítottak a lányok, pedig évekig próbálkoztam és lassan 10 éve szeretnék párt. Sokan már megházasaodtak, együtt is élnek és fiatalabbak is nálam pár évvel. :(
25 vagyok és nem volt még barátnőm, találhatok még barátnőt ezek után? Nagyon kilátástalannak érzem, semmi szerencsém, évek óta szeretnék. Mások pár hónap alatt találnak párt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!