Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 20-25 éves ti mit dolgoztok?

20-25 éves ti mit dolgoztok?

Figyelt kérdés
máj. 17. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

semmit egyetemre járok

f/23

máj. 17. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Vendéglátásban nagyon sok ilyen korú van. Ha jó a dumád, figyelmes vagy, 0 képesítéssel felvesznek, és ha szorgalmas vagy, betanulhatsz barisztának, koktél bartendernek, menedzsernek is.
máj. 17. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy múzeumban vagyok kurátori aszisztens.
máj. 17. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Munkát.
máj. 19. 03:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 20-25 évesen is a mostani helyemen voltam, 19 évesen jöttem ide, mert kellett valami bejelentett munka, azóta itt ragadtam, úszómester vagyok egy budapesti cégnél. Most 35 vagyok.
máj. 21. 12:07
 6/6 anonim válasza:
Egyetemen tanulok :P
jún. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Van más is aki magányosnak érzi magát 25 éves kora körül?

Én az vagyok nagyon. Pedig ennyi idősen élvezni kéne az életet, komoly kapcsolatban lenni, de nekem nincs senkim.

25 éves férfiként teljesen reménytelen a helyzetem?

Nos gyakorlatilag 1 barátomon kívül és a szüleimen kívül nincs senkim,nincs barátnőm ez a része fáj a legjobban.Hiába próbálkozok társkeresőkön semmi remény mert sajnos nemisvagyok valami jóképű.Anyagilag rendbenvan az életem van házam,autóm,némi tartalékom,viszont...

Milyen "feltételei" vannak hogy egy fiatal (25 éves) srác egyedül is képes legyen megélni?

Jelenleg édesanyámmal élek albérletben a fővárosban, mindent felesben veszünk és fizetünk, de sajnos elkanyarodott egy olyan irányba ami már nekem nem tetszik és már szeretném a saját utamat járni. Szeretnék teljesen egyedül, mindenféle hülyeségtől távol lenni. Van egy...

Hogyan tehet ilyet egy 25 éves szép lány hogy a vonat elé ugrik?

Sokat lehetett olvasni róla hogy múlt hét pénteken egy fiatal lány a vonat elé ugrott.Pedig szép is volt, vőlegénye is volt.Hogyhogy mégis ilyet tett?F

25 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Nagyon le vagyok maradva a többséghez képest?

Legszebb fiatal éveim teltek el barátnő nélkül? Eddig csak elutasítottak a lányok, pedig évekig próbálkoztam és lassan 10 éve szeretnék párt. Sokan már megházasaodtak, együtt is élnek és fiatalabbak is nálam pár évvel. :(

Lehet még jó kapcsolatom úgy hogy 25 éves koromig egy sem volt?

25 vagyok és nem volt még barátnőm, találhatok még barátnőt ezek után? Nagyon kilátástalannak érzem, semmi szerencsém, évek óta szeretnék. Mások pár hónap alatt találnak párt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!