Már a csicskájának néz, hogy minden nap velem hurcoltatja a gyerekét?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gizi, egyszer belefért, de mégis mit gondolsz, rendszert csinálnál ebből?
Miért nem mersz határozott lenni azzal aki pofátlan veled?

válasza:Nem tudom nálatok hogyan áll fel a szamárlétra, de ha olyan pozícióban van az említett kolléga, akkor lehet, hogy nem jársz jól, ha nemet mondasz neki.
Ha semleges az illető, akkor simán lehet a kérdésére válaszolni, hogy sajnálod, de nem alkalmas.
Ha nagyon kellemetlenné válik a helyzet, akkor a főnökötöknek szólnék és elmondanám, hogy nekem nem feladatom minden nap a kolléga gyerekét hurcolászni, még akkor sem, ha belefér a munkaidőmbe. Ezt tisztázzuk. Mert ha kötelező, akkor oké, ha nem, akkor egy-egy alkalommal szívesen segítesz, de amúgy a magán jellegű ügyeit ne veled intéztessék.

válasza:Haha, ez valami rosszul sikerült film? Azt mondod neki, hogy NEM.
Felénk is lehet jönni, hurcolászhatod a gyerejet, nagymamát stb!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Fidesz az USA, Oroszország és Kína csicskája?
Más is érez így? Miért akarok feléjük kerülni? Miért érzem rosszul magam attól, hogy felettem vannak?
Valamiért annyira boldoggá tesz hogy mások helyett megcsinálhatok valamit. Hozd ide vidd oda. Voltam egy helyen és csakhogy ne kelljen a srácnak kimozdulni a szobából bevittem neki az innivalót, rágcsát stb. Miért van ez? De ezt a vágyam se elégíthetem ki olyan sokszor...
Sok embert látok, aki direkt mondjuk oda viszi neked a holmit, de nem azért mert rendes, hanem hogy köszönd meg! Egyik osztálytársam oda vitte a másiknak amit a tanár küldött neki, és ott állt, és várt kérdezte, hogy "mit állsz itt?" mire: "nem hallottam, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!