Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik opció előnyösebb állás...

Melyik opció előnyösebb állás interjún?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég jelentkeztem egy állásra pályakezdőként. Úgy gondolom elég jó esélyeim vannak, önéletrajzom alapján szimpatikus vagyok nekik. Be is hívtak egy elbeszélgetésre aminek nagyon örültem.

Itt jön a probléma: gondoltam fel próbálom a létező egyetlen "elegáns" ruhám, és hát 2 nappal az interjú előtt szembesültem vele, hogy kihíztam 🥹. Mivel rég volt rá szükségem ezért a szekrényben állt egy ideje.

Ez az egy zakóm van, illetve 2 ingem. Szerencsére nadrágom van egész tűrhető.

Tudom, hogy nem ezen múlik az egész, de mégiscsak fontos az első benyomás.

Csatoltam néhány képet, begombolva illetve kigombolva. Valamint egy fehér és egy sötét kék inggel.

Véleményekre lenne szükségem.

Előre is köszönöm!

[link]

[link]

[link]

[link]

jún. 3. 15:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Kék ing, kigombolva

Igényes, tiszta, illatos legyél, a has nem számít.

jún. 3. 15:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
És ebben a 2 napban semmi esély rá, hogy mondjuk, nem is tudom, vegyél egy megfelelő darabot? :)
jún. 3. 15:33
 3/18 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm valahogy én is a kék felé hajlok csak nem vagyok benne biztos még :)

2-es (ha nem ugyanaz a személy) ez is szóba jött de ha nem szükséges akkor maradok annál amim van erre az egy alkalomra és ha később szükség lesz egyre akkor mindenképp nézek egy újat

jún. 3. 15:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kék ing+zakó de mindenképp kigombolva
jún. 3. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Zakó csak akkor kell szerintem ha öltönyös munkára jelentkezik az ember. Én mérnökként csak nagyon fiatalon mentem zakóban. Késöbb csak egy szép ingben. Persze egy jogásznál kellene a zakó, de nem minden munkakörhöz érdemes.
jún. 3. 16:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kék ing, magában, zakó nélkül. Úgyis dögmelegek jönnek, és az interjú helyszíne hiába légkondis, ha az odaúton csatakosra izzadod magad.
jún. 3. 17:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs túl messze a helyszín, de legalább 2x váltanék annyira izzadok, szóval lehet zakó nélkül. Vagy legfeljebb elviszem majd ott felveszem.
jún. 3. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha izzadós vagy, hagyd a zakót, nyár van, max a felsővezetőknek kötelező ilyenkor is hordani. Ha meg mindenképp fel akarod venni, ne gombold be, mert az tényleg hülyén néz ki (nem az, hogy nem modell alkat vagy, hanem ha látványosan kicsi rád valami).
jún. 3. 21:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem a ballagós öltöny? Azzal én is így jártam xD De elég az ing. Az meg senkit nem érdekel, hogy hasad van.

Hacsak nem kitétel a jó fizikum. De az öltönyből arra következtetek, hogy nem.

jún. 4. 11:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Öltönyt elengedném. Alapból nem is szükséges, nyár is van, és begombvolna nagyon látszik hogy már kicsi rád.

Az inggel arra figyelj, hogy ülve se feszüljön túlságosan. Színe mindegy. Ahogy írták senkit nem érdekel a hasad. Nálunk az irodában pl amúgy is megszokott hogy hogy a friss vékony srácok hamar pocakot eresztenek.

jún. 4. 11:59
1 2

További kérdések:

Az életben a legrosszabb dolog a munka, egy munkahely?

Persze most vegyük ki az olyan helyzeteket hogy valaki pl. rákos lesz vagy esetleg lesz hogy lebénul, tehát vegyük ki a tragédiákat. De sokszor úgy érzem hogy ha az élet részeit nézzük akkor a munka, munkahely a legrosszabb dolog a világon, egy állandó teher, egy...

A munkavállalónak kellene érdeklődni a munkakezdés időpontjával kapcsolatban vagy a főnöknek kellene magától írnia?

Másodállásban egy olyan munkahelyen dolgozom ahol nincs fix munkaidő, ezáltal fix kezdési időpont sincs, hanem munka függvényében kezdünk és végzünk. Minden napra más van beosztva, így dolgozunk körforgásban és így kijön egy emberre 5-6 nap egy hónapban. Eddig...

Romaként megéri a családdal Indiába kiköltözni, és ott munkát vállalni? Ott már jobban elfogadnának, és nem lennének annyira előítéletesek mint a...

Cigány ember vagyok, két kisgyerekkel, rendesen dolgoznék, de úgy érzem hogy a magyarok előítéletesek velem. Másfélévig munkanélküli vagyok, gyakran érzem azt, hogy a származásom hátráltatja a munkakeresést. 27/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!