Ha öntörvényű, másoknak megfelelni nem tudó, csak magam világában elrévedő, de társadalmi nyomásra kollektívában dolgozni kényszerülő antiszociális személyiség vagyok akkor milyen munkát végezzek?
Elegem van azokból a demagóg tanácsokból mint a fenti is. Könyörgöm! Dolgozni bárhol dolgozok emberek lesznek. Mindig lesz egy főnök vagy egy megrendelő (vállalkozás esetén), akinek a se**ét nyalni kell és alkalmazkodni hozzá meg jópofizni.
Vagy céges buli, ahol bratyizni kell mert ha nem, nem leszek csapatjátékos és kiutálnak.
Abból is elegem van, hogyha holnap felmondanék a munkahelyemen, akkor 100-ból 100 olyan munkahelyre tudnám csak beadni a CV-met, ahol fiatalosnak, csapatjátékosnak, terhelhetőnek, proaktívnak, igényesnek stb. magyarul csicska droidnak kell lennem.
Hogyan tudnék önmagam lenni végre 33 évesen? Szarni a világra, az se érdekel, ha mindennap csak olcsó kaját eszek 1500 Ft-ból (konzerv meg húsleves) és egy 30 nm-es 1 szobás garzonban élek (úgyis egyedül mert kutyának se fogok kelleni sose).
Holnap tegyük fel kivarrom az egész testem tetkóval, beolvasok az összes kollégámnak.
Hogyan tovább? Milyen szakma/végzettség/munkakör várja tárt karokkal az igazi egyéniségeket/magának való nehéz eseteket/elfojtott antiszociális személyiségű nerd-eket?

válasza:"Holnap tegyük fel kivarrom az egész testem tetkóval"
Ha tehetős vagy, miért aggódsz ennyire?
"Szarni a világra, az se érdekel, ha mindennap csak olcsó kaját eszek 1500 Ft-ból (konzerv meg húsleves) és egy 30 nm-es 1 szobás garzonban élek"
Tehát mindezt jövedelem nélkül is tudod finanszírozni? Akkor tényleg nem értem, mi a problémád.
... vagy, ami valószínűbb, nem 33 éves vagy, hanem kb. 13, és el se tudod képzelni, hogy az "olcsó" kaja is pénzbe kerül, és az 1 szobás garzonnak is van rezsije minden hónapban.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Antiszociálisra gondolsz itt, vagy aszociálisra?
Az antiszociális az az, amikor valaki rombol, verekszik, gyújtogat, hangoskodik...
Az associális meg csak imtrovertált.
Amennyiben az utóbbi, akkor esetleg vállalkozz.
Pl villanyszerelés, klíma technikus, szobafestõ, vízvezeték, egyéb ilyen melók esetén lehet te a mester, egyedül dologozol, mindenféle embernek.
Azaz nem mindig ugyanazok vesznek körül, és általában annyi a szociális interakció, hogy ott a csap amire rá kéne nézni, kérsz kávét? Aztán otthagynak vele.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az ilyen ember akkor mit csináljon szerintük, ne dolgozzon menjen az utcára lakni vagy a híd alá?
Régen szerettem az irodában dolgozni, most már viszont teljesen begubóztam
Egy faluban lévő egyesületnél dolgozom. A szomszéd faluból járok kocsival, kb 15 perc alatt vagyok itt. 2 kolléganőm pedig ingyen taxinak néz. Az egyik nyugdíjas, heti 3 napot jár. a városból jár ki busszal. A buszmegálló gyalog kb 15 perc az irodától. Pont útba...
Ráadásul lehetséges, hogy mentálisan beteg is az illető (ASPD).
Van egy munkatársam, reggel bejön, csinálja a munkáját, egész nap senkihez sem szól,csak a munkával kapcsolatos dolgokat beszéli meg.én beszélgetnék vele, de látni rajta, hogy semmi nem érdekli a munkán kívűl. szinte azt sem tudjuk kicsoda, micsoda, hogy él, van e...
Az a helyzet, hogy totálisan elegem lett az emberekből. Diplomával dolgozom support/fejlesztő cégnél és ezalatt a fél év alatt full ráment az egészségem a stresszre, de alapból az emberekkel is utálok beszélni, nem tudok (és nem is akarok) szocializálódni, nem akarok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!