Vannak olyan munkahelyek, ahol a munkaadó megadja hány órát kell ledolgozni 1 hónapban, és akkor megyek be amikor akarok?
Figyelt kérdés
Szóval rugalmas munkavégzés, de nem beosztás, mert ott előre le kell adni mikor mész be, és az nem rugalmas. Hanem amikor felkelek, akkor döntöm el, hogy bemegyek vagy sem, és hogy 2 órát dolgozok vagy 12-t.júl. 1. 01:12
2/6 anonim 

válasza:

válasza:A rugalmas munkaidőnek is van fix törzsideje. Nálunk, és a legtöbb helyen 9-13:00 között. A másik pedig a 8:20 percet le kell dolgozni. Ha 9-re esek be, 17:20-ig ottkell lennem. 7:00-nál előbbi időpont nem számít bele a munkaidőmbe. Így 7 re járok, mert így nincs elcseszve az egész délutánom.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Olyan van, hogy nem munkaidő van, hanem munka. Valamit X időre el kell végezni, de hogy mikor csinálod az a te dolgod.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Ilyen munkahely nincs.
Vállalkozóként viszont közelítőleg hasonlót elérhetsz. Egyéni vállalkozóként készíts termékeket. Árusítsd azokat interneten.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Ilyen munkahely marpedig van. Az elozo helyemen a szerzodes betuje szerint heti 40 ora a munkaido, amit a munkavallalo oszt be. Nyilvan ilyenkor is elofordul hogy a fonok egy-egy idopontban elvarja hogy beszelni lehessen velem.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem 3 hónapra van megadva a munkaidőkeret. Hivatalossan van törzsidő, de a feletteseimet nem zavarja ha csak 10-re megyek be vagy délben hazamegyek. Volt amikor nap közben elmentem pár órára. Nálunk nem kell meglennie a napi 8 óra munkának, csak 3 hónap átlagában. Ez így nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Ha fel szeretnék mondani a munkahelyemen azt elég szóban közölnöm a munkaadómmal vagy írásban is kell?
Ez az első munkahelyem, szóval nem igazán tudom mi ennek a módja.
Miért nincs egy olyan oldal, ahol a legrosszabb munkahelyeket fel lehetne sorolni?
Csak, hogy más ne essen bele abba a hibába, hogy oda megy dolgozni. Akkor a munkaadók is összekapnák magukat, szerintem!
Mit tegyek, ha a munkaadó szórakozik a felmondási idő hosszával, emiatt nem tudom informálni az új munkahelyemet, hogy pontosan mikor tudok kezdeni? (Részletek lent)
Felmondtam a munkahelyemen, a felmondási időm 60 nap. Viszont, mivel a projektünk éppen meg fog szűnni, ezért a HR felajánlotta, hogy lerövidithetjük 30 napra. A közvetlen managerem ezt jóvá is hagyta, viszont a nagy fejesek jóváhagyása is kell. A managerem azt mondta,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!