Akinek családtagja vagy rokona mikor munkanélküli volt és folyton szekálta, hogy alakult a viszonya miután lett munkája, mennyire viselte meg, hogy bánt?

válasza:2006ban toltam egy meredek nyäri szezont (7 honaposat) Bayernben es a szezon vegen (november elejen) mentem haza kb kipihenni magam.. Decemberben apäm mär minden nap verte a nyälät, hogy huzzak dolgozni mert en fiatal vagyok es nem tespedhetek otthon...
Elmentem helyben melozni, havi 15 nappal, teljes bejelentessel, %ot kaptam a forgalom utän. Apäm meg csak pampogott hogy szerinte alig dolgozok es megis 3x annyit keresek mint ö anno 3 müszakban...
A következö nyäri szezonra visszajöttem es azota kinnt elek... lassan 20 eve...

válasza:

válasza:További kérdések:
Mondjuk, hogy te vagy a főnök, vagy legalábbis felettes. Egy viszonylag új dolgozó odamegy hozzád (vagy be az irodádba), és közli, hogy előre tisztába akarja tenni, hogy ő sosem lesz hajlandó továbbmaradni a hivatalos munkaidőnél, szabadnapon sem hajlandó dolgozni,...
Ha több is jellemző, akkor azt jelöld, ami a leggyakoribb a te esetedben
Ez mennyire gyakori. Meg pihenő idő alatt csak úgy random felhívnak be kell menni másnap. Órabér nagyon alacsony, munka nem annyira sok de ilyet?
Felvettek dolgozni egy kockázatelemző pozícióra, viszont üzemorvosi alkalmasságin látták hogy gyógyszereket szedek, antidepresszánst, antipszichotikumot. Így nem kaptam meg az alkalmasságit, hanem továbbküldtek valami eü központba, ahol szakorvosi szakvéleményhez kötik...
Én egyszer kerültem ilyen helyzetbe. Nagy magyar NER-es cég, ami a mai napig működik.. jó hülye voltam, hogy odamentem dolgozni, de fiatal voltam még és naív. Utólag jöttem rá, hogy már az elején voltak intő jelek. 2 hétig nem volt munkaszerződésem, hiába kergettem a...
Hogy munkahelyen olyan beszélgetésbe keveredtetek vagy olyan kommentet mondtatok ami bírálatnak hangzott. Nekem ma volt ilyen. Nem szoktam pletykalni és véleményt mondani. De most mondtam egy felreertheto dolgot.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!