Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Havi mekkora összegért lennél...

Havi mekkora összegért lennél betegápoló/gondozó?

Figyelt kérdés
Etetés, fürdetés, pelenkázás, 12 órában. Sérült, fogyatékos, vagy idős emberek. 12 órában (nappalos, éjszakás). Felénk hírdetnek ilyen állás, minimálbérért.

júl. 6. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyiért. Elég volt csak részben ápolni a rákos apámat. Ffelnőtt fejjel toltam, de örökre nyomott hagyott bennem.
júl. 6. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
5-600 ezerért csinálnám egy darabig.
júl. 6. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Minimálbérért?

Az szép.

Ismerősöm Ausztriában kb 2000 eurót kapott azért, hogy beteget gondozott.

Ebben nem voltak benne extrém dolgok, csak wcre kellett kísérni az idős nénit, illetve éjszaka felkelni hozzá ha szükséges, gyógyszereit adagolni, stb.

Egy tényleges ápoló, aki már komolyabb dolgokat csinál, amiket itt leírtál, az ennél jóval többet keres.

júl. 6. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 2 millióért vállalnám, annyiért megérné nekem úgy is, hogy nagyon nem vagyok betegápoló meg szociális munkás alkat. Durva, mennyire alul van fizetve egy ilyen SZAKMA.
júl. 7. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire férfias szakma /munka a betegápoló?

Régen többnyire nővérek voltak ezen a pozíción, de manapság elég sok férfit is látni kórházban / öregotthonban . Nyilván egy erős megtermett férfinek könnyebb is a dolga amikor betegeket kell mozgatni, de vékony "törékeny" srácokat is látni. Mindenféle előítélet...

Betegápoló férfi idősek otthonában mi a munkaköri feladatok? Aki már dolgozott ilyen helyen mi a tapasztalat? Többi lent

Mosdatás ezt tudom gondolom ez férfi férfit nő nőt. A kaki pisi mennyire elterjedt? Gondolom ott van azért maszk a szagok miatt? Mit kell még csinálni ilyen helyen? 12h-ás munka de pörgös? Azért 12 óra talpon lenni az elég fárasztó lehet vagy ez változó? Éjszakai műszak mit kell csinálni?

Kórházi munka szakma nélkül, lehetséges?

Sziasztok! Kórházban szeretnék elhelyezkedni, nagymamám mesélte hogy egyik ismerősét szakma nélkül felvették és most a betegek karját lábát stb. gipszezi. Azt mondta betegkísérőnek akár engem is felvennének, ez tényleg így lenne? Igazából a betegápoló jobban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!