Érdemes ez esetben rákérdezni rögtön emailbe a szolgálati lakásra?

válasza:Mindenképpen kérdezz rá.
Sok helyen, kistelepüléseken akár még támogatást is adnak a szolgálati lakás mellé, ha aláírsz náluk pár évet.

válasza:

válasza:3
Csak hogy legyen tető a fejem felett. A többi mindegy.

válasza:3
Szolgálati lakás = önkormányzati tulajdonú lakás, ahová a település iskolájában tanító tanár költözhet be, aki lakbért fizet a lakás használatáért.
Ugyanígy szokott szolgálati lakása lenni a háziorvosnak és az állatorvosnak is, hiszen nem várható el tőlük, hogy epitkezzenek is, vagy lakást vegyenek valahol, ahonnan pár év múlva lehet, hogy elköltöznek.

válasza:Ha pedagógus vagy, akkor vigyázz a helyesírásra! Nem e-mailbe, hanem e-mailben. Meg a vesszők, ugyebár.
Úgy hirdesd magad, hogy szolgálati lakással keresel tanári állást vidéken. Ez nem baj szerintem.
6
Ez a gyakori az meg egy hivatalos levél. Azért ne hidd már azt hogy ugyanúgy használom a kettőt…..
szia... milyen szakon végeztél es mennyi gyakorlatod tapasztalatod van..?
sztem szerezz tőkét költözz munkás szállásra csoportvezetők én t elhelyezkedhetsz egy üzemben es közben korrepetálhatsz jo pénzért fiatalokat... utána még nevelő iskolaőr is lehetsz es lesz elképzelésed hogyan tovább
Kapcsolódó kérdések:
Tehát kaptok egy új kollégát. Eljön az első munkanapja. A főnök bemutatja, majd magára hagy vele titeket. Ekkor az illető valamennyiőtök figyelmét kéri. Közli, hogy rögtön az elején tisztába akarja tenni, hogy senkivel nem kíván haverkodni és közvetlenkedni, főképp nem...
Van egy ismerősöm és munkát keresek, és rögtön így gyár úgy gyár.. de miért? Más nem létezik? Raktár, eladó, bolt feltöltő , rendőr stb.. miért rögtön gyár???
Vagy nem muszáj rögtön leadni amint megyek?
Minimális betanítással, miért kell beleállni valakibe már rögtön a legelső héten? Azt még érteném is, ha mondjuk 1 hónap után cseszegetik, de rögtön a legelején nem túlzás ez? Itt most nem a kedvességet értem, azt nem várom el, de miért nincs ennyi empátia, türelem...
Mármint a biológiai órám meg fog bolondulni, mindig máskor kell majd álmosnak lenni és aludni. Szerintetek jobb ha ezt csak átmenetileg csinálom majd, és keressek tovább munkát? Nagyon álmos leszek az éjjeli műszakban, éjfelkor szoktam aludni menni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!