Néhány munkahelynél miért elvárás a jó humorérzék?
Figyelt kérdés
Már többször találkoztam ezekkel a szövegekkel amikor nézem az elvárásokat az álláshirdetésekben (nem diákmunka) és őszintén nekem kicsit komolytalannak hat. Általában ez a kettő szokott lenni: "legyen jó humorérzéked", "poénokon való röhögés munkaidőben" :D és a mosolygós smiley elengedhetetlen utána. Ha ilyet látok 2x meggondolom, hogy most jelentkezzek erre vagy ne, red flag? Munkahelyre leginkább dolgozni megyek be nem pedig röhögni illetve poénkodni...eleve mennyire gyakran szoktak az ottani munkahelyen poénkodni ha ezt így ki kell írni? És ha valakinek nincs humorérzéke akkor selejt? Vagy ha az illető komoly és nincs kedve folyton röhögcsélni? Mit gondoltok erről a jelenségről?júl. 16. 14:21
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Én még nem láttam ilyet. Gondolom van valami humorherold fontos pozícióban, és neki meg kell felelni. Nem jelentkeznék ilyenre, max ha a munkanélküliség és éhezés lenne a másik opció.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Hogy számukra kedvezőbben tudd lereagálni amikor meglátod havonta a bérpapírt.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Ez inkább csak kényszeredett jófejkedésnek hangzik, mint a családias közeg és a gyümölcsnap. Nyilván nem ezek miatt vagy ott, csak az utóbbi két példa már annyira elcsépelt, hogy inkább negatív érzetet kelt, míg a te példád még laza, fiatalos, újszerű.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Én meg azt nem értem hogy miért előny mindenhol ha van jogsid, akkor is ha nem taxisofőrnek jelentkezel. Pl védőnői, dajka ilyesmi munkáknál. Az eszem megáll mindig amikor ezt olvasom. Jogsi nélkül voltam 3 iskolában védőnő 21 évig egy nagy városban és semmi hátrányom nem volt belőle. Vitt a busz mindenhova.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Ense lattam meg ilyet.. de gondolom nem akarnak unalmas munkatarsat, ha mar lehet valogatni.
További kérdések:
Miért nézik le a közfoglalkoztatottakat?
Eleve olyan munkára teszik be őket, amit egy 8 általánosos is el tud végezni. Ráadásul mindenért ők a hibásak, mert ők a "közmunkások", szóval ők rontották el. Biztos nem jókedvükből vannak ott ennyi pénzért "csicska" munkán. Nem véletlenül jönnek-mennek a közfogisok,...
Mennyire nehéz számodra normális munkahelyet találnod?
Mennyi helyet nézel meg mire talász olyat ahova szívesen mennél?
Férfinak ciki olyan munkakörben, szakmában dolgozni, ahol női többség van?
Például bolti eladó (élelmiszerbolt, drogéria, pékség), ügyfélszolgálatos, lottózós, recepciós, gyógyszertárban patikus, kórházi ápoló, laboráns (egészségügy, élelmiszeripar), adminisztrátor, HR-es, marketinges, stb.
Agrárpiaci referensként a Magyar Államkincstárnál egy pályakezdő körülbelül mennyit kereshet?
Minden információt szívesen fogadok, köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!