Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen ha valaki nem...

Munkahelyen ha valaki nem akar komunikálni a munkatársaival az baj?

Figyelt kérdés

Nyilván most nem arra gondolok hogy egyáltalán nem mert ami a munkához szükséges annyit konunikálok.

De ezen kívül muszáj? Mert nekem nincs kedvem, ez azért is van mert nem bírom öket.

Más szinten vagyunk és én nem akarok lesüjedni arra a szintre.

Meg korábbi rosz tapasztalatim vannak ezért sem akarok egyikhez sem közelkerülni.

aug. 5. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem baj
aug. 5. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem én írtam ki.
aug. 5. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Annyiból baj, hogy besértődnek, bunkónak tartanak, azt hiszik utálod őket, stb

Én se szeretek velük beszélgetni, munkaidőn kívül pedig abszolút nem is tartom a kapcsolatot, nem jelölök vissza facebookon senkit. Ezen sokan vérig sértődtek

aug. 5. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Pacsi, én is hasonló vagyok. Nem kötelező, nem elvárás, majd leszoknak róla, akiknek ez furcsa lenne.
aug. 5. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Lesüjedni? Te sem lehetsz sokkal magasabb szinten az írásod alapján.

Nem kötelező egyébként, csak ne csodálkozz, ha kinéznek ezek után, hogy ilyen arrogáns vagy valószínűleg a semmire. Vannak mindenhol gáz kollégák, az tény, de olyan munkahelyen én még nem dolgoztam, ahol mindenki az lenne és senkivel nem lehetne értelmesen kommunikálni és jól kijönni. Azokat én is kicsit távol tartom, akik ezek a tipikus "belemászok az egész életedbe aztán mindenkinek kipletykálom" emberek, velük én is max a melóról beszélgetek, ha meg faggatózni próbálnak, rövidre zárom a kérdést, általános kitérő válaszokat adok. De másokkal beszélgetek szívesen a mindennapjaimról is, 1-2 dolgot tartok meg magamnak, pl nem beszélek a párkapcsolat témáról, az egészségügyi állapotomról, utóbbit a főnökömmel beszéltem meg kettesben csak.

Persze ha a te munkahelyed 4-5 főből áll, akkor ja, lehet, hogy mindenki szararc, de mondjuk ilyen 20-30 fő felett már kizárt.

aug. 5. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
46%

+2 még hozzátenném hogy en is elvezem jelenleg hogy attól függetlenül hogy vannak akik kifejezetten nem kedvelnek 1-2 dolgok miatt de tudok hülyéskedni vagy kevésbé veszem magamra az ők érzéseit vagy elfogadom hogy mások meg másképp gondolkozunk. Ez régebben nem volt meg és lehet most is többet kéne konfrontálódni de sokan mások sem teszik én meg élvezem hogy el vagyok embereket feleslegesen nem szeretném se szembesíteni sem megváltoztatni mert hát nem az én dolgom ha meg nem a két szemembe mondja a dolgokat valaki akkor én miért idegeskedjek. Szól majd ha zavarja valami.

Lehet alámegyjek dolgoknak és valszeg tudom honnan ered ez a viselkedésem talan majd ezen kéne valtoztatnom. Egyébként ezen is próbálkozom magam szintjén éppen.

aug. 5. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
+2 +6 meg hát lehet nem is velem van konkrétan bajuk hanem mással csak rajtam töltik ki
aug. 5. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem baj. Ők nem a barataid. Barátságosan, de minimálisan kommunikálj velük, aztán menj haza.

A leginkább lélekölő, amikor csapatépítő fszságokkal akarják a cégek összemaszatolni a munka meg a magánélet határait. Az kiba le tud hozni az életkéről.

tegnapelőtt 00:49
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ. Ha kretén az illető, akkor szerintem a munkatársai még örülnek is neki, ha nem akar velük kommunikálni.
tegnapelőtt 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy muszáj vagy valamennyire kapcsolatot tartani velük, különben kiközösítve érezheted magad, nem téged fognak kérdezni, nem fogsz olyan eséllyel feljebb jutni a ranglétrán…én ezért hagytam ott a multit és lettem egyéni vállalkozó, mert már hányni tudtam volna a kollégáktól, nem a személyükkel volt a baj, aranyosak voltak, de én nem akarok napi 8 órát kötelezően bájcsevegni senkivel sem. Egyszerűen nem vagyok ennyire extrovertált csacsogós típus, jobban szeretek egyedül lenni.
tegnapelőtt 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Munkatársaim mindig szekálnak, hogy próbálkozzak be egy csajnál mert az biztos akar engem, meg blablabla, de szerintem meg k..ra nem akar semmit...

Azt hiszik ha állandóan mondják, akkor majd talán érdekelni fog a csaj...de ugyse akar semmit, nem ad olyan jeleket.

Párkapcsolati problémákról, legyen az akár megcsalás gyanúja, mennyire jellemző, hogy kikéritek a barátaitok, ismerőseitek, munkatársaitok,...

Úgy érzem, a barátnőm megcsal és hazudik is. Gőzöm sincs, hogy kitől kéne útbaigazítást kérnem, nagyon magam alatt vagyok, hogy senkivel sem tudom megosztani az átélt tapasztalatokat. A barátnőmmel már beszéltem, de ő váltig állítja, hogy nem történt semmi, soha nem...

Kollégámmal alakul közöttünk valami, amiből akár párkapcsolat is lehetne. Nem egy részlegen dolgozunk, de naponta találkozunk. Munkatársaim már...

Nyilván nem zengünk be semmit, amíg nem komoly. Viszont az is biztos, hogy látják rajtunk, h nem vagyunk közömbösek egymásnak. Már viccelődnek, hogy biztos hiányzik már, meg h csak nem őrá gondolok most is, stb stb. Miért nem tudnak leszállni a témáról? Eddig mindig...

Akinek a családjában komolyabb betegség van, az elmondta a munkatársainak, esetleg iskola társainak akár szűkebb körben is?

Nekem anyukám 10 éve rákos, hol javul hol romlik az állapota, de én sosem szoktam róla beszélni, a családon kívül csak egy barátom tudja, illetve az egyik munkahelyemen a főnököm beszélt az apukája betegségéről, vele négyszemközt beszéltem erről. Sajnos mikor romlik...

A párom miért nem akar a munkatársai közé vinni?

Arròl van szò h a munkatàrsai szerveztek egy kétnapos összejövetelt egy tònàl fahàzban. (már tavaly is volt ilyent). Kérdeztem tőle h most se viheti senki a pàrjàt csak akinek ugyanott dolgozik? Vagy akit ismer az a csaj aki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!