Munkahelyen tényleg ítélkeznek az ember felett ha egyedül ebédel, megy szünetre?
Tudom itt mindig azt mondják, hogy a kategorizálás menőbe, lúzerbe a középiskolával megszűnik.
De mi a helyzet munkahelyeken?
Tényleg a felnőttekre a korlátlan tolerancia és megértés jellemző?
Vagy ugyanúgy megy a lúzernek nézés max nem annyira nyíltan hangoztatják?

válasza:

válasza:

válasza:Vannak ilyenek. Vannak olyan emberek, akik mindenért megszólnak vagy kinéznek.
Mások pedig nem ilyenek.

válasza:Feltűnő, ha valaki látványosan két asztallal arrébb ül le egyedül enni mindig. Azért annyi látszódik a dologból, hogy az adott illető nem akar közösködni a többiekkel, szóval teljesen természetes, ha a többiek is kevésbé fognak nyitni feléje. Ez önmagában nem kiközösítés és nem is feltétlenül negatív, csak semleges. Ezzel szemben azoknak, akik keresik egymás társaságát, valószínűleg jobb lesz a viszonyuk.
És ez semmiképp sem lúzerség vagy menőség kérdése. A külön ebédelő ember pont gondolhatja azt, hogy ő nem akar a többiekkel lenni.

válasza:Tiltani kellene, hogy a munkatársak a szünetekben is egymás vérét szívják.
A szünet arra van, hogy kikapcsoljon és feltöltődjön az ember agya egy kicsit

válasza:

válasza:14 év munkaviszony van a hátam mögött a jelenlegi munkahelyen, multiról van szó.
Nekem nem fér bele hogy más feleségével ebédeljek, beszélgessek, pont azért mert más ezeket pofátlanul megtette nőként, és gusztustalan számomra ez.
Azért különcködtem, mert senkitől nem akartam semmit, férfi és férfi között amiről nem tudsz témát felhozni, az is elég egyértelmű.

válasza:#9
A feleséged félrelépett, vagy csak másokkal ebédelt? Ha az utóbbi történt, akkor az számomra döbbenet, hogy te ezt gusztustalannak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Ha emberekkel kell dolgoznom akkor nem tudok odafigyelni és szerencsétlenkedek ,zavarba vagyok. Nem is nagyon szeretek beszélgetni. Hál isten olyan munkám van ahol többnyire egyedül kell dolgoznom. Más is van így ?
Hétvégente nincs agyam egész nap alszok vagy sírok nem tudok ebből kijönni. Próbáltam tervezni gyűjteni hogy na majd elköltözöm vagy keresni vkit akivel ki lehetne menni külföldre de mind kudarc. Tehát annyira leszív a munkahelyi terror hogy teljesen megöl. Nem tudok...
Pedig én egy kulturált roma ember vagyok.
Nem tudom én vagy a kollégáim látjuk rosszul a helyzetet. Van egy külföldi nálunk. Nem beszél magyarul. Mindenki más magyar. Vele angolul kommunikálunk. Munka alatt kb mindenki magyarul beszél, mindent, a külföldi kolléga ebből természetesen egy kukkot sem ért. Én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!