A telefonos ügyfélszolgálatosok miért nem látnak rá semmilyen adatra?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vidéken nincsen munka, ezért megpróbálnám ezt, mert csak a betanításra kellene feljárni Budapestre. Viszont elég kevedet fizet és én az ilyeneket nagyrészben el szoktam küldeni a francba, mert idegesítő, az emberek többsége utálja az ilyet.
Láttam kiírva, hogy keresnek embert, de nincs kiírva hogy mennyi a fizetés.
Egy nagy magánklinika ügyfélszolgálatán dolgozom kb. 2 hónapja, de már teljesen kikészültem tőle. Alapvetően barátságos természetem volt mindig is, de mióta itt dolgozom, undorodni kezdtem az emberektől. Szeretném még néhány hónapig kibírni, de úgy érzem, képtelen...
Van valami praktikátok arra, hogy ne rontsa el a napotokat? Nem hat ki az életetekre? Hogyan eresztitek ki a gőzt?
Rühellem ezt a biorobot munkát és váltani szeretnék. De egyszerűen nem tudok, mert munka közben keresnek meg a privát mobilomon, amit nem tudok felvenni, mert ugye ügyfelekkel beszélek a gépen a fejhallgatómmal és nem tudok egy percre sem felvenni telefont amíg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!