Ápolónők, kórházban dolgozók! Hogy bírjátok lelkileg hogy a szemetek előtt távoznak el betegek?
Most láttam egy gyógyíthatatlan rákbeteg 2 éves kislány képeit és mindegyiken mosolygott, a kis kopasz fejecskéjével. Bátor volt nagyon! Nem ismertem ugyan de a képek láttán is már összeszorult a szívem, hogy bírjátok ezt élőben???? Miért ilyen a világ a sok tudomány és nem tudnak segíteni rajtuk.
Erősek lehettek lelkileg nagyon!

válasza:A halál természetes dolog, csak aki még nem érezte a bőrén, annak ez valami túlmisztifikált dolog.
Én csak idősebb embereket láttam meghalni, gyereket nem. Sajnáltam őket, főleg a zokogó hozzátartozókat, de mélyen nem viselt meg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet erre lelkileg felkészülni? Hogyan történik ez az egész?
Egy olyan gyárban dolgozok ahol csak nők vannak, kb 80-an vagyunk. 21 éves vagyok, és legtöbben 40 év felettiek, ilyen fiatal mint én nincs is. Egész nap egymás ócsárolása megy, akár szemtől szembe is. Rám is rámszállt 2 nő már az elejétől kezdve, egész nap velem...
Mennyire gyűlöl meg? Le kell menni Debrecenbe Budapestről koponyaműtétre a fiamnak, mert az Amerikai úton egyáltalán nem lehetünk vele. Nincs kocsink. Debrecenben vele lehet lenni egész nap, éjjel is, még az intenzíven is. 10 nap körülbelül. 7 hónapos korában már...
Nekem még van 18 hetem a szülésig,de ezen aggódom már most.Ahányszor eszembe jut,hogy nem lehetek a kislányommal nap,mint nap és a párommal,mert a tesót szülöm majd,a sírás fojtogat.Mit tegyek majd,hogy ne sírjak a látogatásokkor?Nagyon érzékeny vagyok mostanában,ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!