Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ápolónők, kórházban dolgozók!...

Ápolónők, kórházban dolgozók! Hogy bírjátok lelkileg hogy a szemetek előtt távoznak el betegek?

Figyelt kérdés

Most láttam egy gyógyíthatatlan rákbeteg 2 éves kislány képeit és mindegyiken mosolygott, a kis kopasz fejecskéjével. Bátor volt nagyon! Nem ismertem ugyan de a képek láttán is már összeszorult a szívem, hogy bírjátok ezt élőben???? Miért ilyen a világ a sok tudomány és nem tudnak segíteni rajtuk.

Erősek lehettek lelkileg nagyon!

2014. jan. 13. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

A halál természetes dolog, csak aki még nem érezte a bőrén, annak ez valami túlmisztifikált dolog.

Én csak idősebb embereket láttam meghalni, gyereket nem. Sajnáltam őket, főleg a zokogó hozzátartozókat, de mélyen nem viselt meg.

2014. jan. 13. 01:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aki nap mint nap ebben él, az idővel hozzászokik. bár beszélgettem egy nagyon kedves ápolónővel, aki mesélte hogy a kedvenc betegeit ő is megsiratta.
2014. jan. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Valaki részt vett már azon a programon, hogy kórházban lehet felolvasni mesét a gyerekeknek?

Hogyan lehet erre lelkileg felkészülni? Hogyan történik ez az egész?

Mit lehet kezdeni az ilyen rosszindulatú munkatársakkal? Én már nem sokáig bírom lelkileg.

Egy olyan gyárban dolgozok ahol csak nők vannak, kb 80-an vagyunk. 21 éves vagyok, és legtöbben 40 év felettiek, ilyen fiatal mint én nincs is. Egész nap egymás ócsárolása megy, akár szemtől szembe is. Rám is rámszállt 2 nő már az elejétől kezdve, egész nap velem...

Mennyire sérül lelkileg egy 2,5 éves gyermek, ha édesanyja nem tud mellette lenni a műtétjénél és utána sem a kórházban?

Mennyire gyűlöl meg? Le kell menni Debrecenbe Budapestről koponyaműtétre a fiamnak, mert az Amerikai úton egyáltalán nem lehetünk vele. Nincs kocsink. Debrecenben vele lehet lenni egész nap, éjjel is, még az intenzíven is. 10 nap körülbelül. 7 hónapos korában már...

Hogyan bírjátok lelkileg, hogy az egyik gyereketek otthon van és nem veletek, amikor a tesóval a kórházban vagytok?

Nekem még van 18 hetem a szülésig,de ezen aggódom már most.Ahányszor eszembe jut,hogy nem lehetek a kislányommal nap,mint nap és a párommal,mert a tesót szülöm majd,a sírás fojtogat.Mit tegyek majd,hogy ne sírjak a látogatásokkor?Nagyon érzékeny vagyok mostanában,ez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!