Munkahelyi szarkeveréssel mit tudok kezdeni?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen olyat állítanak rólam, ami nem igaz.
Sajnos nem tudom, hogy ezt ki mondhatta.
Ezzel mit tudok kezdeni?
Csak a munkahelyváltás lehet megoldás?
2014. máj. 9. 15:33
1/7 anonim válasza:
Amennyiben nincsen alapja, akkor igen jobb ha váltasz, mert kikészítenek, vagy még rosszabb is lehet...
2/7 anonim válasza:
Ha normális fellépésed van, el tudod mondani külön-külön nekik, hogy hiába vergődnek hazugságon, attól nem lesz igaz. Meg hogy zavarhatná egy kicsit jobban legalább az értelmesebbjét, hogy aktívan terjeszt hazugságot valakiről. Ha esetleg gyűlölnek, és nem tudod miért, akkor talán önvizsgálatot is tarthatsz, esetleg megkérdezhetsz valakit, aki kevésbé tartózkodó veled ott.
3/7 anonim válasza:
Ne hagyd magad. Mondd meg nekik világosan, hogy ne keverjék a szart.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg inkább ne magyarázkodj, mert akkor azt hiszik van alapja a pletykának és véded magad. Eddig 1 munkahelyem volt, 10 évig dolgoztam ott. A legdurvább pletykák mentek, de ennek az oka az volt, hogy ráértek xart keverni. A mostani helyemen az emberek el vannak látva munkával, amit a fönök rendszeresen ellenöriz, és egy db pletyka nincs, mert mindenki a saját munkájával foglalkozik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy a vicc az egészben az, hogy kevesen dolgozunk együtt, "családias" a hangulat mégis keverik a szart. Nem értem mire jó ez. Azt gondoltam,hogy egy kisebb közösségben kevésbé megy az ilyen, de sajnos ez a társaság ilyen.
2014. máj. 12. 13:37
6/7 anonim válasza:
Emberekkel összezárt munkahelyek 99%-a dögunalom ezért is próbálják az emberek kicsit feldobni légkört mivel unatkoznak. Ez mindehol igy van.Biztos azér foglakoznak veled ennyit mer kedvelnek :-)
7/7 anonim válasza:
Ne engedd a szarkát kihasadni, akkor nem akarja varrni senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!