Hogy érjem el hogy velem ne ezt csinálják?
A helyzet hogy új munkahelyre megyek.
Ápoló vagyok, papíron mèg jelenleg.Ez azt jelenti hogy három èvig más jellegű munkakörben voltam.
Behívtak egy próba napra,hogy megnèzem milyen is az az osztály ahol lennem kellesz.
Az nap reggel ott találkoztam egy asszonnyal ,aki a környékünkön lakik.
Különösen nem ismerem ,a nevèt se tudtam.
Ès ezen a próba napomon szinte rám tapadt....
Utána kiderült hogy mindenki utálja,mert nagyon buta,idegesítően próbálja ki beszèlni magát ciki helyzetekből.Pl.hogy miért nem tud egy ekg-t lehúzni.
Szóltak a többiek hogy ne menjek utána mert ő tőle nem fogok tudni tanulni stb.
Öt már áthelyezik más osztályra elsejétől.
Èn kèsőbb kezdek egy hèttel...,de nagyon fèlek ,mert már sajnáltam azt amit csináltak szegènnyel.
A kèrdèsem az lenne,hogy mit vagy hogyan èrjem azt el hogy jó viszonyba legyek a munkatársaimmal,d e ne csicskáztassanak?tudom ez durva kifejezèsèrt,d e azt láttam hogy ez ment ott, ezt csinálták azzal a nővel.
Hozzáteszem ott engem is már kèrdezgettek latin szavakból,a munkatársak azért tudtam a választ, ez láttam hogy tetszett nekik .Sőt a szigorúbb megjegyezte hogy nem akarja elkiabálni de èn belőlem már lesz vmi..
Ezt gondolom mint munkaerő èrtette.
Sok a munka azon az osztályon.Mondhatom azt hogy segítettek ,megmutatták sok mindent.Persze az az asszony fűt fát beszélt róluk,dde meglátásom szerint is gáz, és nem is èrtem hogy dolgozhatott ilyen tudás hiánnyal hónapok óta.
Èn is sok mindent elfelejtettem, de igyekszem átnèzni újra mindent,hogy újra friss legyek agyban.
Szerintetek hogy viselkedjek,hogy ne legyen belőlem csicska sem de azért lustának se tartsanak..n tudom èrtitek-e?
Sajnos nem vagyok nagyon határozott szemèlyesen,s uliban szinte mindig kiközösítettek.Ès nem akarom most is ezt ...
Ha bármi segít pár szóval megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!