Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyári gyakorlat idegesít?

Nyári gyakorlat idegesít?

Figyelt kérdés

Bent kell lenni napi 8 órát mégis miért amennyi munkát engednek hogy csináljak, segitsek az megvan 1 óra alatt+ mutogatják a dolgokat az megvolt 2 nap alatt, nagyon ujat már nem tudnak mutatni, ha mégis azt elmagyarázzák 20 perc alatt. Na szóval bőven elég lenne ha bentlennék mondjuk 2-4 órát max, mert igy a nap felét végig bambulom ülve, ennyire még életemben nem unatkoztam, kiugranék az ablakon legszivesebben.

A műszakvezető akihez beosztottak is mondta hogy mi a fenét keresek én itt ennyi ideig, ki találta ezt ki. A raktári dolgozók is elmennek fél3kor én meg maradjak 4ig.

Az iskola szerződésén van igy megadva

2016. jún. 30. 18:54
 1/8 Inessential ***** válasza:

Milyen hosszú a gyakorlatod?

1 hónap?

2016. jún. 30. 19:15
 2/8 A kérdező kommentje:
aha
2016. jún. 30. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni, ez van. Nekem is volt nyári gyakorlatom, pont ezen a héten fejezem be. Három hétig szereltem össze, meg széz számitógépeket, és telepitettem mindenféle vackot rájuk. Egy élmény volt. A legszebb az egészben, hogy jövőre már nem lesz kötelező a gólyáknak, meg utánuk senkinek, de nekünk még végig megy a gyakorlat.
2016. jún. 30. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Vigyél telefont és netezz. Anno egyetem alatt én is azt csináltam. Amikor pedig végre meglett a wifi jelszó, elkezdtem a youtube-on hülyeségeket nézni.

Csak úgy elrepült az a 6 hét. :3

2016. jún. 30. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is egy hónap volt a nyári gyakorlat még két évvel ezelőtt. A mérnök úr közölte velünk, hogy négy hét arra nem elég, hogy betanítsanak minket, nem hogy önállóan valamit dolgozzunk. Így belefogni sincs értelme. Ezért a mi gyakorlatunk is abból állt, hogy messziről néztük a munkát és kaptunk ezer kiselőadást, már akkor amikor nem ültünk és néztünk ahogyan te is. De kiolvastam az Éhezők viadalát és a Gyűrűk urát :D azóta már élesben megy a meló és hiába van meg a szakmám, a betanulás akkor is három hónap, és így az első pár hét után azt mondom, teljesen reális.
2016. jún. 30. 22:17
 6/8 Inessential ***** válasza:

Ha egy hónap a nyári gyakorlatod, akkor az annyit jelent, hogy 140 óra. Ha napi 8 órát vagy bent, akkor ez a 140 óra lemegy nem sokkal több mint 2 hét alatt. Ha napi 7 órát lennél bent, akkor pontosan 4 hetet kellene bent lenned, ha hétvégén nem kell bejárnod.

Viszont ha nem fix 140 órás gyakorlatod van, akkor végig unhatod az egész hónapot.

2016. júl. 1. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Én az 50 órás közösségi munkára jelentkeztem tűzoltóságnál, már az első 4 órában felb..szták az agyam azzal hogy nem kellett semmit csinálnom, csak néznem.

2 Órát voltam ott, utána léptem és soha nem megyek vissza. Milyen jó hogy ilyeneket kitalálnak, ezek aztán tudják hogyan kell pocsékolni az időt.

2016. júl. 2. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:

No, ha a műszakvezető is úgy van vele, hogy mi a francnak maradj bent addig, akkor nem lehetne okosba megoldani a dolgot? Ezt ilyen komolyan veszik? Én még egyetem alatt sem úgy és annyit jártam be kötelező szakmai gyakorlatra ahogy az elő volt írva, a kutyát nem zavarta, ha papíron minden rendben volt (persze mondjuk én amúgy is dolgoztam kötelező vackon kívül is).

Amúgy meg: olvass könyveket. Több trilógiát olvastam ki ilyen "munkáim" alatt.

2016. júl. 5. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!