Nyári gyakorlat idegesít?
Bent kell lenni napi 8 órát mégis miért amennyi munkát engednek hogy csináljak, segitsek az megvan 1 óra alatt+ mutogatják a dolgokat az megvolt 2 nap alatt, nagyon ujat már nem tudnak mutatni, ha mégis azt elmagyarázzák 20 perc alatt. Na szóval bőven elég lenne ha bentlennék mondjuk 2-4 órát max, mert igy a nap felét végig bambulom ülve, ennyire még életemben nem unatkoztam, kiugranék az ablakon legszivesebben.
A műszakvezető akihez beosztottak is mondta hogy mi a fenét keresek én itt ennyi ideig, ki találta ezt ki. A raktári dolgozók is elmennek fél3kor én meg maradjak 4ig.
Az iskola szerződésén van igy megadva
Milyen hosszú a gyakorlatod?
1 hónap?
Vigyél telefont és netezz. Anno egyetem alatt én is azt csináltam. Amikor pedig végre meglett a wifi jelszó, elkezdtem a youtube-on hülyeségeket nézni.
Csak úgy elrepült az a 6 hét. :3
Ha egy hónap a nyári gyakorlatod, akkor az annyit jelent, hogy 140 óra. Ha napi 8 órát vagy bent, akkor ez a 140 óra lemegy nem sokkal több mint 2 hét alatt. Ha napi 7 órát lennél bent, akkor pontosan 4 hetet kellene bent lenned, ha hétvégén nem kell bejárnod.
Viszont ha nem fix 140 órás gyakorlatod van, akkor végig unhatod az egész hónapot.
Én az 50 órás közösségi munkára jelentkeztem tűzoltóságnál, már az első 4 órában felb..szták az agyam azzal hogy nem kellett semmit csinálnom, csak néznem.
2 Órát voltam ott, utána léptem és soha nem megyek vissza. Milyen jó hogy ilyeneket kitalálnak, ezek aztán tudják hogyan kell pocsékolni az időt.
No, ha a műszakvezető is úgy van vele, hogy mi a francnak maradj bent addig, akkor nem lehetne okosba megoldani a dolgot? Ezt ilyen komolyan veszik? Én még egyetem alatt sem úgy és annyit jártam be kötelező szakmai gyakorlatra ahogy az elő volt írva, a kutyát nem zavarta, ha papíron minden rendben volt (persze mondjuk én amúgy is dolgoztam kötelező vackon kívül is).
Amúgy meg: olvass könyveket. Több trilógiát olvastam ki ilyen "munkáim" alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!