Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Női tanár miért nem szívesen...

Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?

Figyelt kérdés

Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra.

Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz tanárunkra esett a legtöbb szavazat (szerettük, bírtuk a stílusát, ő kb. 40 éves férfi volt)

Majd a végén emlékszem hogy közli az ofői: "Na most ezzel egy baj van csak: hogy én férfi tanárral nem megyek"

Innen jutott eszembe a kérdés: mit gondoltok, milyen okai lehetnek, hogy női ofő nem vállal férfi kisérőtanárt osztálykirándulásra? Hiába kollégák?

2023. okt. 8. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Mert hangosan tapsolnának éjszaka a szobában.
2023. okt. 8. 12:24
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Lehet a magánéletében volt valami; féltékeny férj, stb. Vagy csak parasztok voltak a férfi kollégák vele.
2023. okt. 8. 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Fél, nehogy megbasszák?
2023. okt. 8. 12:30
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Körülményesebb például szállást is szervezni, de lehet az általad megélt helyzetnek személyes oka is. Azt nem tudhatod, hogy milyen szemekkel nézett a tanárnődre a férfi tanár, vagy mikor, hogyan és milyen helyzetben alázta meg, ill. próbálta megalázni őt az eseményt megelőzően.
2023. okt. 8. 12:37
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Lehet egyszer dugtak,de nem volt jó.
2023. okt. 8. 12:49
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

Nekem volt a középiskolában egy biosz/tesi tanárom, még 30 se volt, olyan 27-28 körül volt.

Megb.szta a 40 éves tesitanár, 1x sírva jött be biosz órára (mert gondolom csak ennyit akar tőle a faszi), na utána konkrétan abba hagyta a tesizést és már csak bioszt tanított :D

2023. okt. 8. 12:58
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Rengeteg oka lehet:

- volt már férfi kollégája, aki ilyen helyzetben bepróbálkozott nála

- az igazgató nem nézi jó szemmel az ilyet

- pletykás a tantestület és valószínűleg mire visszajönnek a kirándulásról, már mindenki tényként kezelné, hogy egész éjjel dugtak, mint a nyulak

- őt magát feszelyezné a tény, hogy egyedüli felnőttként egy férfival legyen egy szálláson, talán így nevelték, vagy ilyesmi

- van egy féltékeny férje, nem akar ebből balhét otthon

2023. okt. 8. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerűen csak nem érezné magát komfortosan egy férfivel egy szobában, szerintem teljesen korrekt.
2023. okt. 8. 13:32
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Előtte is mondhatta volna, inkább talán konkrét tanárral nem akart menni.
2023. okt. 8. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk ennek rendszerint az volt az oka több napos kirándulásoknál, hogy úgy volt a szállás többnyire, hogy szobák a diákoknak nemek szerint, ha volt buszsofőr, akkor annak külön szoba, meg egy szoba a tanároknak.

De a volt kolis csoportvezetőm (olyan, mint az ofő, csak koliban) azt mondta, azért nem megy a női nevelőkkel ilyen ottalvós kirándulásra, csak egy bizonyos másik férfi tanárral, mert azzal jól be tudnak rúgni együtt.

2023. okt. 9. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal egyetemista nők ha átmennek levelezőre, tartaniuk kell idősebb férfi csoporttársaktól?

Van valakinek negatív tapasztalata ebben? Levelezőn azért a 19-22 korosztály már kisebbségben van, és mondták az átlag 30-40 éves, vagy idősebbek is vannak. Két dologtól tartok, egy a kioktatástól hogy majd a nagy tapasztaltak megmondják, kettő, hogy az ilyen idősebb pasik nyomulni kezdenek.

Egyetemen tapasztaltatok olyat, hogy a férfi tanárok elnézőbbek voltak a szebb lányokkal vizsgán?

Most nem arra gondolok, hogy kikezdett vagy lefektette vagy hasonlók. Hanem hogy más volt a mérce nála, mivel bejött a tanárnak.

Női szempontból egyetemista férfi csoporttárs aki Nőnapi "bulit" szervez, az nem túlzás kicsit?

Egyetemi csoportban írt egyik srác hogy nőnap alkalmából nem dobunk e össze a csajoknak egy kis enni és innivalót, mondta hogy egyetemen szerzett is egy kicsi termet. Amúgy még csak második félévünket kezdjük. Alig ismerjük egymást. Szerintem kicsit túlzás, meg...

A férfi tanárom most tényleg külső alapján osztályoz?

Még év elején hiányoztam, mikor mentem elém rakta a dolgozatot, és hiába mondtam hogy hiányoztam le.... Egy szót se értettem a kérdésekből, nyilván karó lett. Be is írta, azóta is azzal kínlódok, hogy kijavítsam. Szintén lány osztálytársam, aki nálam sokkal szebb, az a...

Férfi egyetemi oktatóként előfordult, hogy beleszerettél egy (volt) hallgatódba (nőbe)?

nem történt semmi köztetek, mert mondjuk kapcsolatban élsz már... de megszeretted.

Huszonéves férfi tanár figyeli a lányokat?

Igazából így felnőtt fejjel visszagondolva elég beteges, akkor ott annyira bele se gondol az ember... de volt egy férfitanár, aki 8 előtt minden reggel ott állt az iskolakapuba, és figyelte a lányokat, ki milyen ruhában jön. Kivillanó váll, haspóló, (szerinte) túl...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!