Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy 31 éves...

Miért van az, hogy 31 éves fejjel is szorongás fog el, ha végignézem ezt az állítólagos kedves, könnyed középiskolai bemutatkozó videót?

Figyelt kérdés

[link]

Informatikai szakközépiskolába jártam, nem bullyngoltak, de mivel alacsony, sovány voltam (akkor is), teljesen izoláltan jártam be nap mint nap és gyűlöltem a tanáraimat, akik nagyképű/maximalista/tenyérbemászóan felszínes városi se**fejek voltak.

Hiába 4-5-ös voltam minden tárgyból majdnem és utána mentem egyetemre, de gyűlöltem azt a légkört, ami a kötelességekre, teljesítménykényszerre nevelt.

Egész nap bezárva egy 100 éves többszintes katlanba.

Nem tudom elképzelni, hogy bárkinek miért is jelenthet boldogságot/bulit a középiskola. Nekem csak rossz emlékeim vannak az iskolai évekről (egyedül talán az egyetemről nem de az is csak azért, mert sokkal rugalmasabb volt és nem kellett másokkal folyamatosan összezárva lennem).

Mai napig meglátok iskolásokat arra gondolok, mennyire szar, lélek- és önbizalomromboló évek voltak azok annyi gyökér egoista senkiházival.

márc. 5. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
A hiba az ön készülékében van, nem az iskolában. Maga utálja az embereket, utál mindent. Valószínűleg autista.
márc. 6. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Akkor miért nem jártál magániskolába ha mindenkit utálsz. Ők nem tehetnek róla hogy téged ott evett a fene évekig, és mindenkit utálsz csak mert ember.
márc. 6. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező te beteg vagy ide is csak azért jöttél, hogy gyűlölködj, szégyeldd magad! Lehet lepontozni mindenkitm de sggfej te vagy - ha tetszik ha nem!
márc. 6. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez betegség, kezeltetni kellene, minden rossz szándék nélkül mondom. A saját esetemből kiindulva még érteném, mert engem aztán csesztettek végig, hosszú évekig, bele is betegedtem, mégse utálom az összes embert.
márc. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!