Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ma egyszerűen nem bírtam és...

Ma egyszerűen nem bírtam és elsírtam magam érettségi közben. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy feladatot, azt nem értettem, utána tovább léptem, azt sem értettem, jött a többi, eszembe jutott hogy a tanár ordibál velem óra közben. Nem bírtam ki, s összetörtem. Még a tegnapi is okozott nehézségeket de mostmár annyira rá vagyok stresszelve a holnapira hogy nem igaz. Nem is érdekel már hogy átmenjek (mert úgyis megbuktam) csak ne sirjam el többet magam. Most is végig röhögtek az oszt.társaim.
máj. 6. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Azért felesleges stresszelned, mert később újra tudsz érettségizni és javítani az elrontott jegyeket. Addigra hátha sikerül megtanulni, amit 12 éven át nem sikerült. Mivel nem megmásíthatatlan az amit most produkálsz, nem kell tragédiaként megélni. Továbbtanulni valószínűleg nem terveztél, mert az életedben az érettségi lesz az egyik legkönnyebb vizsga amit meg kell csinálnod, így ha ezt nem sikerült megugrani, a felsőoktatás nem fog tárt karokkal várni a második félévben.
máj. 6. 18:45
 2/6 anonim válasza:
53%
Sikerülni fog! Sok szerencsét, ne érdekeljen, hogy más mit gondol, egyértelmű, ha ezért kinevetnek, hogy kinek kevesebb az IQ-ja. Ha nem sikerül, annak is biztosan megvan az oka. Szurkolok! 💖
máj. 6. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj pár korábbi sikereidre: bármi, ami az életedben eddig történt.

Ha azok sikerültek, akkor ez is fog.

Nyugi, drukkolok én is:).

máj. 6. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy buktál meg! :)

Én annak idején az angol érettségin voltam így, a hallásértés borzasztó szar volt, semmit nem lehetett érteni, eleve gyenge voltam angolból... szóval ugyanígy kiborultam, mint te, a két rész közötti szünetben úgy voltam vele, hogy vissza se megyek, mert minek.

A könyvtáros néni talált rám, mikor elbújtam bőgve, ő rugdosott vissza egy tábla csokival, hogy tessék befejezni.

És lőn: nem buktam meg. :)

máj. 6. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Legközelebb írd egybe:

[link]

máj. 8. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már 40 éve érettségiztem, konkrétan a szóbelin kaptam sírógörcsöt, alig tudtam tételt húzni. Kaptunk infót arról is, hogy a másik osztályból az egyik lány elájult.

Túléltük, leérettségiztünk (elsőre!), köszi megvagyunk.

Nyugi van, a legtöbben átesnek ezen. Hacsak nem tök üresen adtad be a lapodat, akkor valószínűleg nem fogsz megbukni.

máj. 8. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!