Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Illetlenség lenne nem elmenni...

Illetlenség lenne nem elmenni az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy több mint valószínű nem fogok elmenni a 10 éves osztálytalálkozóra. Sajnos eléggé a gödör alján vagyok, kb.semmit nem tudok felmutatni egy otthagyott egyetemen kívül, amiért nagyon szégyelem magam ennek anyagi és egészségügyi oka volt. Egy nagyon kemény, elit suliba végeztem, több tanár által voltam lelkileg bántalmazva, miközben belül óriási harcokat vívtam, a családom állandó anyagi nehézségekkel küzdött, apám egy agresszív állat, anyám szorongó volt. Kínkeserves 4 évem volt, még mindig gyomoridegem van, ha a suli közelébe megyek. Az osztálytársaimmal ennek ellenére jól megvoltunk, bár mindig is a csendes lánynak voltam titulálva.
júl. 13. 12:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Nem illetlenség. Ha nem akarsz, nem mész. A legtöbb helyen, ahol van osztálytalálkozó, nem is szokott mindenki ott lenni.
júl. 13. 12:52
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
Még soha, egy osztálytalálkozóra sem mentem el. Nem volt jó a közösség, utáltam azokat az éveket. Nem vagyok rájuk kíváncsi. Nem kell ezt magyarázni szerintem. Nem mész és kész.
júl. 13. 13:04
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem akarod, hogy kellemetlen legyen, vagy pletykáljanak, köszönd meg udvariasan a meghívást, és írj valami kamu indokot, amiért nem érsz rá aznap (pl. családi esemény, munka, betervezett nyaralás, stb.).
júl. 13. 13:10
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Kinek akarsz megfelelni?????

Én 13 éves koromban megfogadtam hogy nem szaladok senki után és nem akarok megfelelni a családomon kívül senkinek! 29 vagyok

júl. 13. 13:11
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

Átlagosan az osztály fele szokott elmenni. Ha valahol kiemelkedően jó volt az osztályközösség, akkor elmegy a háromnegyede.

Ne marcangold magad ezen, nem kötelező elmenni.

júl. 13. 13:17
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell elmenni, ez nem kötelező. Soha nem voltam még egyetlen osztálytalálkozón sem. Barátnőmék még az általános iskolai osztálytalálkozókat is megtartják, én meg már az osztálytársaim nevére sem emlékszem. Azzal törődj, hogyan mássz ki a gödörből. Ha tényleg az alján vagy, onnan már csak feljebb mehetsz.
júl. 13. 13:18
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem. Ha nem akarsz, nem kell menni, ez csak egy lehetőség.
júl. 13. 13:35
 8/30 anonim ***** válasza:
75%
Én sem hiszem, hogy elmennék.. Igazából van 1-2 ember, akire kíváncsi lennék. Inkább szűk körben tudnám elképzelni, azzal az 1-2 emberrel, akivel jóban voltam, és akkor is valami lazulós dolgot, sörözés, bowling, tenisz stb.., nem mesedélutánt rendezni..
júl. 13. 13:42
 9/30 anonim ***** válasza:
68%
8# Mármint az osztályban azzal az 1-2 emberrel. Vagy max egy kisebb csapattal.
júl. 13. 13:55
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem illetlenség, nem érsz rá és kész.. úgyis ilyenkor egymást szokták túl licitálni, hogy ki mire vitte az életben..
júl. 13. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!