Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elennétek osztálytalálkozóra,...

Elennétek osztálytalálkozóra, ha közel 30hoz totál semmit nem értetek el?

Figyelt kérdés

kb 7 évet bukdácsoltam egyetemen, nehéz szakon, majd szakmát tanultam, van egy keveset fizető nettó 300et kereső munkám, anno osztály top 5 legjobb tanulója voltam,osztályelső is voltam, akkor népszerű voltam az osztályban arany életem volt.

Se kapcsolatom nem volt közel 30hoz, van kb 2 millió Ft megtakarításom, szüleimmel élek. Ha sikerült volna az egyetem már jól keresnék ezért erőltették a szüleim a diplomát. 28 évesen kezdtem el először dolgozni. Rendesen maszekolok, hogy meg tudjak élni, másodállásom van.

Így van értelme elmenni? Volt osztálytársaim több mint dupláját, tripláját keresik, családjuk van, házuk van, külön élnek. Sikeres emberek, én meg totál csődtömeg lettem, egy nő se akar velem ismerkedni.

aug. 20. 10:45
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
aug. 20. 10:48
 2/39 anonim ***** válasza:
77%

Most ismerkedni akarsz, vagy osztálytalálkozóra menni?

Én nem mennék el, de nem azért, mert nem értem el semmit, hanem mert nem vagyok kíváncsi se azokra a gyökerekre, sem a klimaxolós hisztérika osztályfőnökre.

aug. 20. 10:49
 3/39 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem vannak tőled rosszabb helyzetben is.

De én nem mennék el, mert szerintem barom kínos olyan emberekkel beszélni, akiket évek, évtizedek óta nem láttál.

aug. 20. 10:52
 4/39 anonim ***** válasza:
57%

PFff.. engem irtal le. en talan 1 - 2 evvel tovabb bukok egyetemen es meg mindig folytatom (igaz egeszsegugyi okokbol nagyreszt, de sokan lustasagnak meg mama-hotelnek gondolnak engem), kozepsuli (gimi)? En is 4 es - 5 os tanulo voltam. A lazongo, tiktok fuggo 2es meg 3mas tanulok siman elhelyezkedtek, van melojuk, mar csaladalapitas (eros gyanu). Nekem is volt egy ideig netto 120 000 ft, de mondom szuleimel eltem. Nincs semmilyen szoc. halozat. Nekem 0 megtakaritas van, nekem is ha sikerult volna az egyetem valoszinuleg mar vagy 6 - 7 eve, nem lennek ott ahol. Munkatapasztalat/linkedin-re azert valamit fel tudnek mutatni stb...

Oszt. talalkozora en szemely szerint fix nem mennek el. Azt se tudom hogy szervezik e, nem is erdekel. MOndjuk en mas szemelyiseg vagyok, ha elmondom nekik a sztorim akkor leepitenem meg a multamat is, akire addig valamennyire felneztek hogy "ezt hogy tudja" "eleg szorgalmas egy spicli", tanarok szerettek, most meg pont az ellenkezoje vagyok. "Ezt se tudja, nem csinalta meg", "mekkora egy luzer, nulla lett", "hogy nem kepes ilyenekre jezusom!" lenne a fejukben halkan ugye, de nem mondjak ki.

Hat most kenytelen leszek nyers lenni, a nok valoban nem kedvelik az ilyet, sot, nem is erdeklodnek parkapcsolat ugyileg igy. Ha egyedul annyi lenne, hogy lakasod van, az 100% hogy valamikor talalni fogsz. Ez nekik egy fix fedelet ad a fejuk fele amit ok, meg nagyon sokan kevesen tudnak megtenni (hitel nelkul!!!). Ismerosnek csak a nagyszulei meg szulei dobtak ossze a penzt es vettek neki lakast. Alap keresete van, nem gazdag semmi, ameddig nem volt lakasa egy no sem akart tole nem hogy egy ejszakat sem, de elmenni randira sem - azert mert odaig sem jutott el a dolog csak 10 mondat utan. Evekig keresett, 0 visszajelzes. Amint lett lakasa, semmit nem kellett tennie, jott egy ket csaj, mai napig egyutt vannak.

aug. 20. 10:57
 5/39 anonim ***** válasza:
93%
elértem elég sok dolgot de így se mentem el. Nem pazarlom az időmet olyanokra akikkel 15 éve nem beszéltem.
aug. 20. 11:03
 6/39 anonim ***** válasza:
40%
persze, menj el, te leszel a rossz példa! az is kell :D
aug. 20. 11:04
 7/39 anonim ***** válasza:
77%
A siker és a “van családja meg CSOK-os háza” nekem nem egy lapra tehető. 29 vagyok, én kétszer annyit keresek, mint te + van örökölt házam + olyan 15 millióm, de kvára nem irigylem azokat a volt osztálytársaimat, akiknek gyerekük van, hidd el nem boldogok, az egyik az osztálytalálkozón majdnem elbőgte magát, mert annyira hiányzik neki a gyerek előtti élete. A férje folyton dolgozik, nincs segítsége stb, te ezt irigyled? Ne idealizáld mások életét, ha nem látsz bele. Neked van megtakarításod, szabadidőd, lehetőségeid, hidd el szerintem szerencsésebb vagy, mintha egy babavárós-csokos érdekházasságban kéne köhögnöd a hitelt és egy üvöltő gyerek határozná meg az egész életedet.
aug. 20. 11:07
 8/39 anonim ***** válasza:
44%

7

Ez amugy mind igaz amit irtal, csak az atlag ember szemeben, meg ha o rosszabb korulmenyek kozott is el (de maszkoltan, azaz: van kocsi, sajat lakas, gyerek, feleseg/ferj, minden mutato ami jo. Viszont siralmas eletet elnek), o is kepes elitelni meg mar magas az "alap" nekik. Meg ha rosszabb eletet is elnek, aki naluk alul teljesitett, ert el dolgokat, el rosszabb korulmenyek kozott azok "alsobbrenduek" lesznek. Mindket nemre igaz.

aug. 20. 11:12
 9/39 anonim ***** válasza:
67%
"Ahol egyszer sas voltál, oda ne menj vissza verébnek", tartja a mondás.
aug. 20. 11:12
 10/39 anonim ***** válasza:
92%
#8 de a házasság meg gyerek az nem “teljesítmény”. Ezt a legalja putris iskolázatlan népek is össze tudják hozni. A karrier, az egyetem, a jó befektetések, magyarul amihez ész kell, na az teljesítmény. A szaporodáshoz nem kell ész.
aug. 20. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!