Írjak nekik valami kommentet, vagy inkább őrizzem meg a büszkeségem és nézzem levegőnek az egészet?
Pár napja írtam ki egy kérdést már ezzel kapcsolatban, akit érdekelnek az előzmények: www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Lényeg a lényeg röviden: nem hívtak meg a 10 éves gimis osztálytalálkozóra, aminek az okát sem tudom, és rettentően bánt, és végül nyilván így nem is tudtam elmenni (most volt pár órája, lehet még ezekben a percekben ér véget, vagy nem tudom).
A Facebook meg már dobálja fel az értesítéseket, hogy X meg Y írt a csoportba, hogy "10 év szívecskével", megosztottak fényképet meg minden ilyesmi, amitől egyszerre ostromol a kínzó szomorúság, a mérhetetlen düh és az émelygés.
Azon vacillálok, hogy írjak-e valami nagyon csípős, ironikus megjegyzést a képekhez pl. "én is nagyon élveztem, köszönöm hogy meghívtatok" meg ilyesmi, vagy pedig őrizzem meg a méltóságomat és inkább nézzem őket innentől teljesen levegőnek (esetleg lépjek is ki a csoportból és tiltsak mindenkit egy huszáros vágással)?

válasza:Azt tudom tanácsolni,hogy írj rá valakire, akivel jóban voltál, és kérdezz rá. Lehet totál véletlenül ki maradtál egy kör uzenetböl stb. Nem kell rögtön a számodra legszörnyűbb dologra gondolni. :)
Ha még esetleg be írsz egy ilyen kommentet, és kiderül hogy nem vettél észre egy üzenetet a felkérések között, akkor bizony kínos lesz utána.
Szóval nyomás, írj rá valakire.

válasza:"végül nyilván így nem is tudtam elmenni"
Én tuti megkerestem volna valakit még a buli előtt, ha egyébként még el tudok menni (mondjuk lehet akkor is, ha nem).
Utólag pont nem érdekelne...
Az a vicc, hogy én fb és egyéb oldalon sem vagyok fenn, anno 6 osztályos gimibe le is léptem, mégis megtaláltak tavaly az általános iskolás osztályból. Nálad szerintem valami félreértés lehet az alapszitu... de semmiképp nem kezdeném a magas lóról, sértett hisztivel, ha eddig nem léptem.
Nem tudom, hogy ez mivel jár, meg simán lehet-e, de kb. lájkolnám a képeiket és kész. Ha valakinek (mondjuk a régi legjobb barátnak stb.) erről eszébe jut rákérdezni, hogy miért nem voltam, akkor kifejteném, ha pedig senkit nem érdekel, akkor ettől még a méltóságom megmarad.

válasza:Ha egy kicsit gonosz akarok lenni: nagyon örülök annak, hogy 29 éves férfiként életed jelenlegi legnagyobb tragédiája az, hogy nem hívtak meg az osztálytársaid a 10 éves érettségi találkozóra. Tényleg minden egyéb tökéletes az életedben, biztos a pillanatnyi megélhetésed és a jövőd, jó a párkapcsolatod, kiváló egészségnek örvendesz és csak ez okoz gondot? Hidd el, szívesen cserélnék veled. Még akkor is, ha szombat este nincs jobb dolgod, mint a Facebookot lesni, mikor jönnek már róla a bejegyzések. Se dolgoznod nem kellett, se egy jó filmet nem találtál, a házimunka is elfogyott, éppen nem voltál sportolni, barátokkal közös program se volt, csak a Facebookot tudtad pörgetni.
Na, ebben volt egy adag kötekedés is, de remélem, érted, mire akarok kilyukadni. Nem hívtak meg, nem mentél el. Na, és akkor mi van? Muszáj utána még pattogni és nevetségessé tenni magadat? Majd ha lesz öt év múlva és meghívnak, mész. Ha nem, nem mész. Az élet megy tovább, neked meg lehet millió fontosabb dolgod és örömforrásod. Azokkal foglalkozz, kár itt paprikajancsit csinálnod magadból.

válasza:Annyira jó lett volna, ha válaszolsz azokra a kérdésekre, amiket a másik kérdésednél érintettünk.
Honnan a fészkes fenéből tudod pontosan, hogy nem voltál meghívva?
Hát tagja vagy a csoportnak b+!
Konkrétan egyesével lett mindenki meghívva, külön kérvény lett benyújtva?
Ha tudtad, hogy lesz ez a találkozó meg azt is hogy hol, mert ott volt a csoportban, az azt jelenti, hogy bárki mehetett, aki csoporttag és jó neki az időpont.
Válaszolj már, mielőtt adod itt a nárcisztikus mártír áldozatot. Rohadtabb személyiségtípus nincs a tiéteknél.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3~
Te meg mérhetetlenül bunkó vagy. Szerinted te nem vagy nevetséges ezzel? Mert én inkább szavazok emberileg a kérdezőre, ráadásul van lelki szakértelmem.

válasza:4~
Te meg jössz az állandó Gyakoris nárcizással, de nem vagy szakértő!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!