Tartod a kapcsolatot a volt osztálytársaiddal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gimisekkel szokott lenni osztálytali, ahova 2/3 el is jön. Én mindig jól érzem magam.
Általános iskolás az izgalmasabb lenne (idén lenne 10 éves), de nem szoktunk találkozni. Voltak próbálkozások, de mindig ugyanaz a 6-8 ember jelenik meg és belőlük nekem bőven elég pár évente pár óra.

válasza:

válasza:

válasza:Nem volt osztályközösség, voltak a nagymenők, a lenézés volt a "divat", meg a másokon való gúnyolódás.
Nem tartom velük a kapcsolatot és szerintem akik egymással látszat-haverságból jóban voltak még az iskola időszak alatt, ők sem tartják egymással a kapcsolatot.

válasza:További kérdések:
Senki sincsen meg Facebookon, és nem jelölnek meg
Pár éve még ott volt a facebook erre, jó kiindulópont lehetett. Viszont én már nem használom, és látszólag a volt osztálytársaim közül mások se igazán. 30-35 alattiaknál rohamosan csökken a platform népszerűsége. Más közösségi oldalak is erre a sorsra jutnak. Manapság...
inkabb a lanyok tapasztalata erdekelne. tesom mar 3 eve egyetemre jar es elso 2 evbe kolis volt(fiu). amikor kerdeztem hogy es a lanyok? hallott-e valami botranyt/veszekedest, azt mondta, hogy a lanyoknal nagyon sok van es folyamat koltoznek at masik szobaba. nyilvan...
Nem unatkozik csak magányos, mert mindenki az osztályból vagy az egyetemi évfolyamról eltűnik (külföldre utaznak, nagyszülőznek), úgyhogy 0 kommunikaciója van a többiekkel.
Az van, hogy csak kevés barátom van, a középiskolából pedig egy kivétellel nincsen több. Vannak nagyon extrovertált osztálytársaim, akikkel nincsenek amúgy bajaim, csak úgy akarnának közelebb kerülni (barátság) hozzám, hogy nem szívesen barátkoznék velük. Múltkor én...
Nagyon utáltam, általánosban ment ez mindig. Mi nem jártunk, nem a pénz miatt, hanem az állataink miatt. “Mit kaptál karácsonyra?”, “Kire szavaztak a szüleid?”, ez utólag annyira gáz. Középiskolában meg, hogy “Hány évesen szült titeket anyukátok?”, “Van-e hitele a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!