Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tartod a kapcsolatot a volt...

Tartod a kapcsolatot a volt osztálytársaiddal?

Figyelt kérdés

júl. 6. 12:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
júl. 6. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem érdekelnek.
júl. 7. 07:28
 13/22 Metionin ***** válasza:
49%
Java részüknek már a nevére sem emlékszem.
júl. 7. 12:41
 14/22 MTamas2 ***** válasza:
14%
Mi ez az érdektelenség a volt osztálytársakkal szemben?
júl. 7. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
#14 Sokan úgy voltunk vele hogy kötelezően össze voltunk zárva egy rakás hülye rosszindulatú emberrel és akkor csodálkozol hogy mi ez az érdektelenség 😃 Konkrétan örülök hogy soha a büdös életben nem látom már őket többet
júl. 7. 15:50
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
De nemcsak ez lehet, lehet akár rendes osztálytársaid voltak. Akkor is másik város, külföld, valamelyiknek gyereke lett. Nincs semmi összekötő kapocs szinte, pl közös hobbi, távolság is van.
júl. 7. 15:53
 17/22 MTamas2 ***** válasza:
8%
#15 Azért Te is fasza gyerek lehettél.
júl. 7. 18:24
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
2vel szinte napi kapcsolatban vagyok,párral facebookon tartom csak a kapcsolatot,pedig jóban voltam szinte mindenkivel a gimiben és a szakmunkásképzőben is.Sajnálom,h elsodort minket az élet,de én senkit nem fogok keresni,bár lehet,h ők is így gondolják,ezért szakadt meg a kapcsolat/barátság,sajnos:(
júl. 8. 11:35
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

Nem.

Még Facebook ismerőseim közül is töröltem a 90%-ukat. Csak azokat hagytam meg akik amúgy alapesetben normálisak és jó viszonyban voltam velük és ha szökőévente egyszer össze futok velük az utcán akkor esetleg mosolyogva váltok velük pár szót nem pedig azon agyalok, hogy merre forduljak, hogy ne vegyen észre.

júl. 9. 00:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az általános iskolai osztálytársakkal Facebook-on ismerősök vagyunk, de ennyi.

Középiskolai osztálytársakkal semmilyen formában nincs kapcsolatom, nem is szeretnék.

júl. 11. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Osztálytalálkozó szervezésnél manapság hogyan találják meg az emberek egymást?

Pár éve még ott volt a facebook erre, jó kiindulópont lehetett. Viszont én már nem használom, és látszólag a volt osztálytársaim közül mások se igazán. 30-35 alattiaknál rohamosan csökken a platform népszerűsége. Más közösségi oldalak is erre a sorsra jutnak. Manapság...

Kollegium veszekedesek lanyoknal?

inkabb a lanyok tapasztalata erdekelne. tesom mar 3 eve egyetemre jar es elso 2 evbe kolis volt(fiu). amikor kerdeztem hogy es a lanyok? hallott-e valami botranyt/veszekedest, azt mondta, hogy a lanyoknal nagyon sok van es folyamat koltoznek at masik szobaba. nyilvan...

Van olyan aki nem élvezi a nyári szünetet, mert magányos?

Nem unatkozik csak magányos, mert mindenki az osztályból vagy az egyetemi évfolyamról eltűnik (külföldre utaznak, nagyszülőznek), úgyhogy 0 kommunikaciója van a többiekkel.

Ki jár hasonló cipőben, illetve ki hogy kezelné ezt a helyzetet?

Az van, hogy csak kevés barátom van, a középiskolából pedig egy kivétellel nincsen több. Vannak nagyon extrovertált osztálytársaim, akikkel nincsenek amúgy bajaim, csak úgy akarnának közelebb kerülni (barátság) hozzám, hogy nem szívesen barátkoznék velük. Múltkor én...

Nálatok be kellett számolni szünet után, hogy hol voltatok nyaralni? Mil voltak a legdurvább kérdések?

Nagyon utáltam, általánosban ment ez mindig. Mi nem jártunk, nem a pénz miatt, hanem az állataink miatt. “Mit kaptál karácsonyra?”, “Kire szavaztak a szüleid?”, ez utólag annyira gáz. Középiskolában meg, hogy “Hány évesen szült titeket anyukátok?”, “Van-e hitele a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!