Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A volt osztálytársaim általáno...

A volt osztálytársaim általános iskolából, középiskolából miért nem foglalkoznak velem? 31/F

Figyelt kérdés
Senki sincsen meg Facebookon, és nem jelölnek meg

júl. 14. 00:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Mert azóta eltelt 15 év, és ha nem tarottátok a kapcsolatot az iskola után, akkor nem érzik szükségesnek, hogy FB-n ismerősök legyetek, vagy bárhogy felvegyék ennyi idő után a kapcsolatot. Lettek nekik azóta más barátaik, család, feleség, férj, gyerek, sbt. Erre neked is ugyanúgy lehetőséged van. Azon kívül, hogy a Facebookon ismerőseim között van pár osztálytársam, nekem sincs más kapcsolat, nem beszélek egyikkel sem. Ha utcán találkozunk, akkor köszönünk, de ennyi.
júl. 14. 02:35
 2/29 anonim ***** válasza:
85%
Mert esélyesen azt se tudják, ki vagy. Majdnem 20 éve ballagtál általánosból, a középiskolából is legalább 10, ha emlékeznek is rád, minek törődjenek valakivel, akivel azóta nulla volt a kommunikáció? És gondolom, az iskola alatt sem voltál hatalmas barátja azoknak, akiktől most elvárnád, hogy foglalkozzanak veled.
júl. 14. 04:51
 3/29 Noren1989 ***** válasza:
60%
Lehet, hogy nekik van életük...
júl. 14. 05:27
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Miért nekik kellene? Úgy látszik, te akarsz valamit, akkor neked kellene tenni is, nem?
júl. 14. 05:55
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
Beszéltél velük valamikor az elmúlt 10 év alatt, mióta elballagtál? Ha nem, akkor miért is kellene bármelyiküknek is rádírni? Valószínű nem volt napi szintű a kapcsolat.
júl. 14. 06:37
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Te foglalkoztál velük, amikor a gimibe jártál? Ők foglalkoztak veled, amíg a gimibe jártál? Az érettségi utáni 10 évben érdeklődtél felőlük bármikor is, vagy ők felőled? Tartottátok legalább havi szinten a kapcsolatot? Ha 4-ből 3-ra nem a válasz, akkor szerintem engedd el a témát. Te egy idegen vagy számukra. Ha 10 éve nem voltál nekik fontos, valószínű most sem vagy az nekik. Persze lehet, hogy aztán összesodor majd még a sors, de sztem a többség azt sem tudja már, hogy létezel. Egy részük lehet külföldön van.
júl. 14. 06:41
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
Te kezdeményeztél náluk?
júl. 14. 06:58
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem bejelölt pár éve egy pasi, a neve nem mondott semmit, az üzenetéből derült ki, hogy általánosban osztálytársak voltunk. 30 éve. Nyilván már akkor sem sokat beszéltünk egymással, - akkor azért valamennyire emlékeztem volna rá - most meg a semmiből egy egész oldalas üzenetben leírta nekem az életét, hogy mik történtek vele, meg hogy mennyire örül, hogy megtalált, stb. Én meg úgy voltam vele, hogy jó, de mit kezdjek ezzel? Már osztálytársként is idegen volt igazából, hiszen nem voltunk haverok, csak egy osztályba jártunk. Most sem lettünk barátok, nem jelöltem vissza, hiszen a postást is jobban ismerem, mint őt.
júl. 14. 07:26
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen osztályközösségetek volt, de az élet olyan, hogy még a legjobb osztályközösségek is szétmennek, az embereknek más társaságuk lesz stb...

Nálunk borzalmas osztályközösség volt, középiskola elvégzése után sok osztálytalálkozó nem is jött össze, aztán 15 éves osztálytalálkozó állítólag "nagyon jól sikerült", sokan kértek bocsánatot egymástól, elhangzottak az ígéretek is: "ezentúl tartjuk egymással a kapcsolatot". Ezek jól hangzó ígéretek csak, az emberek úgy érzik, ezt kell mondaniuk...

júl. 14. 08:16
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos sehol sem voltak barátaim
júl. 14. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem hordanak magukkal az osztálytársaim soha betétet?

Már unom hogy állandóan mástól kérik. Nálam mindig van 2-3darab elfer a táskában nem nehéz, nem értem őket én nem merek nélküle eljonni otthonról mert mivan ha hamarabb jön meg...

Szeretitek az osztálytársaitokat?

Írjatok kort és nemet is

Hogyan reagálnál, ha ugyanarra az egyetemre jönne?

Középiskolában volt egy osztálytársad aki nagyon utált téged, rendszerint pletykákat terjesztett rólad, örülsz hogy megszabadulsz tőle, erre kiderül hogy ugyanarra az egyetemre és szakra kerültetek be mindketten.

Mit csináljak ha teljesen el akar taszítani tőlük, át akarja venni a szerepemet? 17/l

Van az osztályban egy lány aki konkrétan másol engem tavaly óta, és a legjobb barátaim, akik szintén az osztályba járnak, akiket már általános óta ismerek elkezdtek eltávolodni tőlem... Nagyon félek hogy elveszítem őket, ugyanakkor nagyon irritál az a lány aki mindig...

Velem van a baj vagy?

Úgy érzem nem tisztel senki. Az emberek hülyének néznének,ezért nem kapok tiszteletet? Osztályomból néha "poénból" beszólnak páran dolgokat én viszont nem igazán szólok vissza,ez a gond? Meg idióta beceneveket találnak ki és ha mondom hogy hagyják abba tök komolyan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!