A volt osztálytársaim általános iskolából, középiskolából miért nem foglalkoznak velem? 31/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudom milyen osztályközösségetek volt, de az élet olyan, hogy még a legjobb osztályközösségek is szétmennek, az embereknek más társaságuk lesz stb...
Nálunk borzalmas osztályközösség volt, középiskola elvégzése után sok osztálytalálkozó nem is jött össze, aztán 15 éves osztálytalálkozó állítólag "nagyon jól sikerült", sokan kértek bocsánatot egymástól, elhangzottak az ígéretek is: "ezentúl tartjuk egymással a kapcsolatot". Ezek jól hangzó ígéretek csak, az emberek úgy érzik, ezt kell mondaniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Már unom hogy állandóan mástól kérik. Nálam mindig van 2-3darab elfer a táskában nem nehéz, nem értem őket én nem merek nélküle eljonni otthonról mert mivan ha hamarabb jön meg...
Írjatok kort és nemet is
Középiskolában volt egy osztálytársad aki nagyon utált téged, rendszerint pletykákat terjesztett rólad, örülsz hogy megszabadulsz tőle, erre kiderül hogy ugyanarra az egyetemre és szakra kerültetek be mindketten.
Van az osztályban egy lány aki konkrétan másol engem tavaly óta, és a legjobb barátaim, akik szintén az osztályba járnak, akiket már általános óta ismerek elkezdtek eltávolodni tőlem... Nagyon félek hogy elveszítem őket, ugyanakkor nagyon irritál az a lány aki mindig...
Úgy érzem nem tisztel senki. Az emberek hülyének néznének,ezért nem kapok tiszteletet? Osztályomból néha "poénból" beszólnak páran dolgokat én viszont nem igazán szólok vissza,ez a gond? Meg idióta beceneveket találnak ki és ha mondom hogy hagyják abba tök komolyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!