Hogyan tudnám megvédeni magamat az osztálytársaimtól?
nálunk mennyi ilyen volt.
megrázták a pofonfát, aztán annyi.
volt aki többször is.
Általánosban volt egy osztálytársnőm, aki állandóan beszólogatott nekem. Nagyon kis kényeske volt, a fiúk állandóan körüludvarolták, és élvezte, ha másokat ócsárolhat, ugrathat. Én elég csendes, félénk lány voltam.
Egyszer sorban álltunk az osztályterem ajtaja előtt, és hallottam, hogy rólam beszél, de persze úgy, hogy halljam, és a többiek röhögtek. Hátrafordultam, és orrba vágtam, de úgy, hogy eleredt az orra vére. Utána abbahagyta a kis dolgait...
Csak egyszer kell valami nagyon meglepő, rád nem jellemző dolgot tenni, és akkor leszállnak rólad, mert az emberek nem szeretik, ha valaki kiszámíthatatlan.
Nem kell feltétlenül verekedni, lehet tényleg te jönnél ki belőle rosszul.. Tudom, ez mennyire rossz, nekem is jó párszor beszóltak/csesztettek 7.-8 ban, aztán gimire kinövik mind, meg általában nem egy osztályba mentek.
Fel a fejjel, mondd nekik, h szánalmasak és peregjen le rólad minden.:)
Még annyit mondanék, h akik beszólogattak sehol sincsenek az életben, én meg elégedett lehetek, mert vannak céljaim, nem csak tengek meg csúszok lejjebb, mint ők.
AZ UTOLSÓ NAGYON JÓ. Bár nem hiszem, hogy vicces volt, engem most felvidított! :D
Ha annyira zavar egyébként, próbálkozz iskolaváltással! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!