Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek az osztálytársam...

Szerintetek az osztálytársam meleg? 14/éves

Figyelt kérdés

14 évesek vagyunk,és már első óta nagyon furán viselkedik.

Csak lánybarátai vannak,lila a kedvenc színe,divattervező akart lenni(mostmárnem..elméletileg)és ilyen homokos hangja van.Nagyon könnyen besértődik.

Minden szexuális utalástól undorodik.Elméletileg volt már szerelmes valami lányba,de szerintem csak kitalálja,hogy ne higgyük melegnek.Ja és ezen kivül vannak fura megjegyzései..pl:Múltkor egyik haveromnak azt mondja:Ohh de jó a bicepszed..??!!Meg:Ohh tök jó a ruhád! És egyszer azt mondta amikor mentünk moziba,hogy ő majd félreül az egyk haverral hogy kettesben lehessek én a másikkal..mondom miaf**z?!!Na szóval ennyi lenne,csak azért kérdezem mert 13,5 évesen az ember még nem nagyon szokott meleg lenni..

2014. máj. 15. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
A melegség nem korfüggő és szerintem ő pont az. Ha undorodsz ettől, akkor hagyd őt, ne barátkozz vele, az a lényeg, hogy ne piszkáld ezzel, mert ahogy te se tudsz fiúhoz vonzódni, úgy ő se lányhoz. Ez van. Ne tedd pokollá az életét, sajnos sokan fognak még emiatt "belerúgni".
2014. máj. 15. 21:27
 2/11 anonim válasza:
21%
A mai világba vannak ilyenek.!:/ az én 1. Oszt. társam is pontosan ilyen. Am sztem ha igy viselkedig akkor tényleg b*zi. De kérdezzétek meg tole vagy egy "játék" soran deritsétek ki.
2014. máj. 15. 21:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:) És jóban vagyunk.Nem undorodom tőle,csak gondoltam megkérdezem.Sosem piszkálnék senkit a nemi identitása miatt.
2014. máj. 15. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Lehetséges hogy meleg de ezért nem kell bántani, ugyan olyan ember mint ti és teljesen természetes dolog a világban a homoszexualitás. Hidd el ha meleg is az nem úgy kattant az agyába hogy ült az ágyon és úgy döntött hogy meleg lesz. Az állatvilágban is jelen van a homoszexualitás és egyre gyakoribb mert a nők egy része fogamzásgátlót szed és a vizeletükkel a nagyvilágba kerülnek különböző anyagok (pontosan nem tudom hogy mik nekem is nagy vonalakban tanították állatteny. órán). Ezek az anyagok is hathatnak a magzatra mert az ivóvízbe is bele kerülhetnek, és a homoszexualitás már magzati korban kialakulhat (különböző hormonok zavara miatt). Szóval ne bántsátok ha meleg ha nem, ugyan olyan ember mint ti csak esetleg a saját neméhez vonzódik ami az ő magánügye.
2014. máj. 15. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:

lehet csak kissé fura. nekem is volt ilyen osztály társam és most ő a leg nagyobb nő csábász a társaságomból.

Amúgy ilyen korban én se bírtam a melegeket meg nem is tudtam fel fogni de idővel rá jöttem hogy nem olyan nagy cucc az ha valaki meleg.

2014. máj. 15. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy az.. 0,04 - 0,1 a valószínűsége.

"13,5 évesen az ember még nem nagyon szokott meleg lenni.."

Megmosolyogtató ez a mondat.:D

Nem úgy van az ám, hogy az ember gondol egyet és "bemelegít":D Ez nem akaratlagos dolog. Kisgyerekkorban már általában egyértelmű, hogy valaki a fiúk vagy a lányok vagy mindkettő iránt érdeklődik.

Ja és nem is fertőző betegség - sokan hiszik ezt is.

2014. máj. 15. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Azta..."bemelegít"

5 perce röhögök :'D

2014. máj. 15. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a családjában mindenki nő és női fodrász vagy manikűros, ezért hord félre a beszédközpontja meg a mozgása kicsit.
2014. máj. 15. 22:19
 9/11 anonim válasza:

Lehet transgender, transzszexuális, vagy meleg, az is lehet, hogy egyik sem a három közül. Majd eldől, még csak most keresi önmagát.

És az ember születésétől fogva szokott meleg lenni, hogy ezt mikor tudatosítja magában, az más kérdés.

2014. máj. 16. 09:42
 10/11 MrPifta ***** válasza:

"13,5 évesen az ember még nem nagyon szokott meleg lenni.."

Lehet hogy én értem későn, de engem 16 éves koromig sem a nők, sem a férfiak nem érdekeltek.

2014. máj. 16. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!