Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Emelt Biológia és Kémia...

Emelt Biológia és Kémia érettségire készülnék fel önállóan. Tapasztaltak helyretennék, a felkészülésre igénybe vett idő mennyiségét? 1 év lenne rá összesen! Ez reális? Tanárok, Orvosisok és hozzáértők válaszát sokan várjuk, régóta. De még meddig?

Figyelt kérdés
Több hasonló kérdést is osztottak már meg de a válaszok képlények és olykor hamisnak tűnnek.Könyveket felvásároltam. Napi intenzív tanulást kívánok beiktatni.
2016. jún. 28. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Felsorolásban többek közt nem játszik szerepet az és! Bár ezt is csak az tudja akinek van szókincse és valóban érti a nyelvtant. De azok általában azt is tudják, hogy a szókiemelés klasszikus formája lehet egy nagybetűvel kezdődő szó amit egyébként kisbetűvel írnának. Ha van benned emberség, arra kérlek hogy kerüld a fórumjaimat. Csak mert mindketten tudjuk, hogy rájössz mi lesz a következő és:) nem szeretném ha butítanád a népet. Van lehetőséged kérdést írni az oldalra, foglald le magad nélkülem. Már csak azért is, mert engem személy szerint csak az zavar, hogy nem csak a saját írásodban vannak hibák, de még az állításodat sem tudtad érdemben alátámasztani. Erre semmi szüksége nincs a férfiaknak, hogy felmászkáljanak ide olyan nők akik nem értik a kérdéseket, keresik a balhét. Nem bírják elviselni ha valaki nem kényük-kedvük szerint szól hozzájuk, de ők nyugodtan királykodhatnak, mert ők nők és hozzá vannak a szokva hogy nekik adnak igazat empátiából. Haggyuk inkább ez nem az a fórum ahol ezeket a jogaidat használni. Légyszíves keress másikat.
2016. júl. 3. 17:27
 12/21 anonim ***** válasza:
48%

Lány vagyok, és nyelvtan OKTV-ztem, 90 százalékra érettségiztem magyarból (lehúzták a szóbelimet), ráadásul nemsokára ki is adnak, és jesszus, tényleg nem frusztráltságból írtam, hanem mert nálunk a lány, akinek gondjai voltak a magyar nyelvvel, és olyasmi hibákat csinált, mint te, egész feladatokat vesztett azon, hogy nyelvi hiányosságai voltak, és mondjuk hiába tudta, élesben ez duplán visszaütött. És nyilván nekem is vannak meg mindenkinek, pláne egy ilyen platformon, ahol az ember élből nem erőlködi túl magát, de valahogy annyira magyartalan volt a kérdésfeltevés, hogy muszáj volt írnom, hogy HA te is úgy érzed, erre rá lehetne feküdni, mert tényleg nem utolsó, akkor feküdj rá, mert sokat nyerhetsz vele.

Mellesleg köszi, én már megcsináltam. :D

2016. júl. 3. 17:29
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Wow, most már az is belejött, hogy nő vagyok és tudatlan. Egyébként nem, nem használjuk kiemelésre a nagybetűzést, amikor Ady csinálta, akkor is körberöhögték érte Karintyhék, pedig neki jól is állt. A kötőszóról meg szerintem azt se tudod, hogy micsoda, így ezek alapján. :D
2016. júl. 3. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Tudod az a legfurcsább hogy a nagybetűvel kezdődő szavak senkit nem zavarnak rajtad kívül. Szerintem valami mással kellene foglalkoznod....Felháborító és egyesen fárasztó a tény, hogy azt hiszed azért kezdtem nagybetűvel mert nem tudom, hogy egyébként azt kisbetűvel kellene írni.... Jó lenne máshol okoskodni.
2016. júl. 3. 20:00
 15/21 anonim ***** válasza:
mennyi önbizalomhiányos nyomi gyűlt itt össze hirtelen a kérdezőt is belevéve :D
2016. júl. 3. 22:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Öhh, kösz. :D
2016. júl. 3. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Jó vicc de az ilyen hozzáállás miatt veszíti el az oldal a presztízsét. Nem a kérdésre jött a válasz. Ez pedig nem nyelvtanóra. Mindannyian tudjuk hogy ebbe is inkább csak egy nő köthet bele akinek igazából nem is a kérdéssel van baja. hanem a civil életben lévő problémájával, amit itt tud csak levezetni. Ez a szövegkörnyezet nem tartalmaz olyan nyelvtani hibákat ami bármire is kizáró okot adni. A kérdésre nem tudott válaszolni helyette feljött kötekedni. Az ilyen embereket kiszokták rugni a munkahelyekről is.Ha nem változik meg akkor maradhat az áskálódás meg a kínlódás. Ha én valamiben belekötök akkor meg is tudom indokolni. De úgy hogy a kérdésre is megfelelően tudok válaszolni. A kedves hölgy egyiket sem tudta. mert itt igazából nincs mibe azon kívül hogy akaratosságot feltételez a kérdés, rámenősséget. De ez senkit nem bánt a frusztrált nőkön kívül.
2016. júl. 6. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
De erről szól a pálma manapság. rengeteg rossz lélek. Megbújnak a színfalak mögött, a számítógép világában élnek, senkit nem tesznek boldoggá, önimádóak de amikor kedvük úgy tartja feljönnek, mert kötöszködni jó. De ha nem lett volna mibe belekötni akkor nem is írt volna, mert nem tudott volna mit. Ez a tipikus női nem, de azok közül is a szebbek ilyenek akiknek beképzelt bolond agya van. Elvannak ezek az emberek rontva. Minden összefüggésbe van mindennel, annyira átlátszóXD
2016. júl. 6. 12:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyrészt; jesszusom, semmi bajom nincs, de akkor bocsi, lehet, csak én gondoltam túl a dolgot.

Amúgy meg a kérdést megválaszoltam, ráadásul én is úgy indultam neki a két emeltnek, hogy fogalmam se volt se bioszról, se kémiáról, és suli mellett tanultam két évig, nekem nagyon fura volt a fogalmazás, de ha nem, hát nem. Most, hogy másodszorra olvasom, már amúgy tényleg nem olyan vészes, mint amilyennek elsőre éreztem. Szerintem attól, mert megjegyeztem egy dolgot, még nem leszek interneten bujkáló szörny rengeteg frusztrációval. Plusz, nekem jönni, hogy "olyan tipikus nő" vagyok, szintén nem vall teljes lelki békére, szóval gyertek, gyógyuljunk együtt.

2016. júl. 7. 00:16
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak egy vicc. Egy parasztvakítás annak, aki bedől ennek persze. Önmagadat nem tudod letagadni. Későn jöttél rá mindenre:D . Mondjuk jobb későn mint soha de az igazi énedet már kiadtad.
2016. júl. 13. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!