Emelt Biológia és Kémia érettségire készülnék fel önállóan. Tapasztaltak helyretennék, a felkészülésre igénybe vett idő mennyiségét? 1 év lenne rá összesen! Ez reális? Tanárok, Orvosisok és hozzáértők válaszát sokan várjuk, régóta. De még meddig?
Lány vagyok, és nyelvtan OKTV-ztem, 90 százalékra érettségiztem magyarból (lehúzták a szóbelimet), ráadásul nemsokára ki is adnak, és jesszus, tényleg nem frusztráltságból írtam, hanem mert nálunk a lány, akinek gondjai voltak a magyar nyelvvel, és olyasmi hibákat csinált, mint te, egész feladatokat vesztett azon, hogy nyelvi hiányosságai voltak, és mondjuk hiába tudta, élesben ez duplán visszaütött. És nyilván nekem is vannak meg mindenkinek, pláne egy ilyen platformon, ahol az ember élből nem erőlködi túl magát, de valahogy annyira magyartalan volt a kérdésfeltevés, hogy muszáj volt írnom, hogy HA te is úgy érzed, erre rá lehetne feküdni, mert tényleg nem utolsó, akkor feküdj rá, mert sokat nyerhetsz vele.
Mellesleg köszi, én már megcsináltam. :D
Egyrészt; jesszusom, semmi bajom nincs, de akkor bocsi, lehet, csak én gondoltam túl a dolgot.
Amúgy meg a kérdést megválaszoltam, ráadásul én is úgy indultam neki a két emeltnek, hogy fogalmam se volt se bioszról, se kémiáról, és suli mellett tanultam két évig, nekem nagyon fura volt a fogalmazás, de ha nem, hát nem. Most, hogy másodszorra olvasom, már amúgy tényleg nem olyan vészes, mint amilyennek elsőre éreztem. Szerintem attól, mert megjegyeztem egy dolgot, még nem leszek interneten bujkáló szörny rengeteg frusztrációval. Plusz, nekem jönni, hogy "olyan tipikus nő" vagyok, szintén nem vall teljes lelki békére, szóval gyertek, gyógyuljunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!