Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egészség szempontjából a...

Egészség szempontjából a társadalom (főleg az orvosok) miért akarják mindig lekorlátozni az embereket ebben a kis rövid életben?

Figyelt kérdés

Csupa olyan dolgokat mondanak ami sok embernek nem jó, mondj le olyan dolgokról amit nagyon szeretsz pl. hús, alkohol, édesség, feldolgozott élelmiszerek és társai valamint sportolj sok ember azt is utál, mert akkor esetleg 15-20 évet tovább élhetsz, nem jobb egy rövidebb élet ahol kiélvezted az életedet..

Szerintem ha betartod az orvos utasításait akkor is fognak jönni a betegségek bajok csak esetleg jóval később semmi nem garantálja hogy ágyban párnák között fájdalmak nélkül fogsz meghalni ha egészségesen élsz. Miért jó hosszú ideig élni miért akarja ezt a társadalom annyi baj annyi szomorúság annyi rossz van az életben legalább úgy éljünk ahogy szeretnénk ahogy jó nekünk mégha rövidebb élet is lesz

ápr. 27. 18:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Ezt már többször kiírtad különböz megfogalmazásokban, ha NEM AKARSZ egészségesen élni, akkor neked NEM KELL semmit tenni érte, a legtöbb ember normálisabban gondolkodik, ök foglalkoznak az egészségükkel is.
ápr. 27. 18:56
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Miért mész orvoshoz panaszkodni akkor?
ápr. 27. 19:00
 3/24 A kérdező kommentje:
1. Ilyen témában még abszolút nem írtam ki semmit
ápr. 27. 19:00
 4/24 A kérdező kommentje:
2. Miért aki egészségesen él az nem megy orvoshoz panaszkodni?
ápr. 27. 19:01
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

#4: ha nincs problémád, akkor nem mész az orvoshoz panaszkodni.

Ha van problémád, de nem tetszik a javasolt megoldást, akkor nem értem, it szeretnél.

ápr. 27. 19:03
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Azt csinalsz ami akarsz, kutyat nem erdekli. Viszont, onnantol ha valaki orvoshoz fordul a bajaval es utana nem tartja be a terapiat, minden tovabbi szolgaltatast teljes aron fizettetnek ki vele.
ápr. 27. 19:10
 7/24 A kérdező kommentje:
6. Miért .... egy életen át füzetem ki a tb-t egyszer összeszámoltam és vagy 50 millió összejött már
ápr. 27. 19:17
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
#7 Az a fránya matek :D
ápr. 27. 19:37
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy minél hamarabb vagy beteg annál többet fizet utánad a társadalom.
ápr. 27. 19:37
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

Senki nem kényszeríti hogy egészségesen élj.

Halj meg 40 évesen kövéren. Kinek fogsz hiányozni?

ápr. 27. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!