Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy mondjam el neki?

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel tegnap óta beszélgetek és nagyon jófej viszont egy fontos dolgot nem mondtam el neki ami most lényegtelen,nagyon nagy bennem a bűntudat emiatt de félek hogyha elmondom akkor letilt,nagyon kedves velem,nagyon bejönn nekem viszont tudom hogy magamnak csináltam ezt,mondanátok pár tippet hogyan mondjam el neki?

máj. 4. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
???????????
máj. 4. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán a száddal.
máj. 4. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán üzenetben, mert a mai fiatalok csak tátják a szájukat, de nem beszélnek személyesen. Tk.
máj. 4. 09:02
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
Ez van, ha letippantod az összes haverját :DDD
máj. 4. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Lehet csak valami apróságon aggódsz, írd le nekünk mi az amit nem mondtál el neki. Vagy ha félsz, akkor privátban is jó, pl nekem. Ám jobb lenne minél előbb, most még friss ismerős, ha mondjuk 1 hónapig titkolózol és utána avatod be, lehet sokkal gázabb lesz. Hogy eleinte még nem lett volna akkor gond, most meg már az.
máj. 4. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Kuld el neki insta sztoriba az mostanba úgy is meno

Vagy TikTok videoba

máj. 4. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Könnyebb lenne úgy tippet adni, ha tudnánk mi a titok. Nem mindegy, hogy megölted a macskáját és felkínáltad vasárnapi ebédnek vagy szereted a lányokat is vagy szoktál róla lesni dolgozatíráskor😀.

Amúgy én még mindig abban hiszek, hogy leülsz vele enni egy kis sütit vagy inni valamit és személyesen, őszintén beszélsz vele. L

máj. 4. 10:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából lehet nem nagy dolog de annyi hogy azt mondtam neki hogy egy idősek vagyunk mikor én egy évvel fiatalabb csak júliusban leszek annyi mint ő vagyis 17,ő 17 én 16
máj. 4. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat ez nagyon nagy baj en nem mondanam el neki 100000% hogy le fog tiltani
máj. 4. 11:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Megérdemli hogy tudja az igazat
máj. 4. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!