Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem bírok vendégségben ücsörög...

Nem bírok vendégségben ücsörögni. Ez 30 éves koromra alakult ki, tanács ? 30/N

Figyelt kérdés

Azt köszi ne hogy akkor ne menj vendégségbe. Nyilván ez kivédhetetlen.

Régebben nem vikt gond ezzel de vhogy újabban katasztrófális vagyok.

Múltkor 10 perc után szó szerint már szenvedtem.

Korlátoz ez a párkeresésben is. Akkor ott a pasid barátaihoz, családjához menni kell stb. tehát ki kell mozdulni. Hát jelenleg azt érzem, hogy ezt nem bírnám.

2025. júl. 3. 17:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%

Nem kivédhetetlen, az elmúlt 20 évben nem jártam vendégségben.

"Akkor ott a pasid barátaihoz, családjához menni kell "

Nem, nem kell menni. Van szád és meg lehet beszélni, hogy te nem mész. pont

2025. júl. 3. 17:13
 2/27 anonim ***** válasza:
35%

Sok kapcsolatnak pedig ez az ára. Tehát nem lehet csak úgy nemet mondani, mert akkor megszakad a kapcsolat.

És lehet, hogy valakit hidegen hagy ha többé nem beszélnek vele a szülei de másnak lehetnek fontosak.

Én se tudom a megoldást hasonló korúként. Mi legalább a tesómmal támogatjuk egymást ilyenkor. Vagy annyit iszok, hogy már nem zavar sok minden.

2025. júl. 3. 17:16
 3/27 anonim ***** válasza:
28%

Hs nem bírod a társaságot, az baj. Akkor bizony nemigen találsz párra.

Nem fogsz találni olyan párt, aki a kedvedért otthon punnyad veled, elhanyagolja a családját, famíliáját, a barátait, nem akar értelmes és szórakoztató programokat.

Keresnék egy pszichológust a helyedben.

2025. júl. 3. 17:19
 4/27 anonim ***** válasza:
24%
Követem. Nálam is most van kialakulóban, hátha lesz itt legalább egy válasz amiért kiderül mi lehet az oka
2025. júl. 3. 17:29
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

De pontosan mi a gond?

Az, hog yülni kell? Hogy beszélni? Hogy figyelni? Mások előtt enni? Hozzáérni másokhoz? Vagy mi?

2025. júl. 3. 17:39
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem a társasággal van a bajom.

Imádok társaságba járni ha az az én érdeklődési köröm. Ez pedig lekorlátozódik a barátokra, vagy bizonyos alkalmakra.

De attól herótom van, hogy szomszéd Jolika nénihez átmenni vagy anyumnak az egyik barátjához (azért kell mennem mert anyum nem tud vezetni és én vagyok a sofőr)

Ilyesmik.

2025. júl. 3. 17:39
 7/27 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy unalmas. Nekem nem haverjaim és a témát is unom.
2025. júl. 3. 17:40
 8/27 anonim ***** válasza:
47%

#2 "És lehet, hogy valakit hidegen hagy ha többé nem beszélnek vele a szülei de másnak lehetnek fontosak."

Azért az elég probléma, ha a saját szüleiddel sem tudsz leülni egy ebédre, vagy beszélgetni, mert már azzal is problémád van.

2025. júl. 3. 18:01
 9/27 anonim ***** válasza:
60%
Én kerekperec megmondtam a családomnak,engem hagyjanak békén,ne szervezzenek programot,kiválóan fel tudom magam találni nélkülük.Évi 1 családi majomkodás számomra pont elég.
2025. júl. 3. 18:10
 10/27 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok hogy a karácsony oké, azt még szeretem is, de ennyi a tűréshatár.
2025. júl. 3. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Koreai lányokkal nehezebb az ismerkedés?

Nagyon bejönnek az Ázsiai lányok főleg a koreai-ak de ha tudok is chat-elni párral azt veszem észre hogy hiába tetszem nekik zárkózottak,esetleg tanács vagy hogy hogyan lehetne ismerkedni magyarországon ilyen lányokkal.

Baj ha így érzek?

Ma tudtuk meg, hogy apukámnak egy jó ismerőse, aki egyben az állatorvosunk is volt meghalt.. Ő megmentette a kutyámat, amikor annyira lebetegedett, hogy már szinte csak vegetált. Ezért nagyon hálás leszek érte mindörökké. Mikor megtudtam, hogy meghalt öszintén, nem...

Tényleg biztonságos?

Nemrég költöztem Békéscsabára, és találtam munkát is, viszont este 9 órakkor végzek és a legközelebbi buszmegálló 20-25 perc sétára van. Mennyire biztomságos Békéscsaba ilyenkor.

Egyedül élek, a barátommal laktam aki elhagyott nemrég és nincs pénzem ételre mert minden pénzem a lakás fizetésére kell költenem. Éhezek, a mai árak...

A szüleim meg külföldön dolgoznak. Nagyszülők meghaltak sajnos, egy olyan ember sincs a környezetemben aki tudna valahogy segíteni. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve! Fiatal vagyok még, nem akarom, hogy tönkre menjen az életem!

Közösségi médiában mi értelme ennek az "írj privátot" dolognak?

Több Facebook csoportban is benne vagyok, például az autós csoportokban szokás ez. Valaki hirdet valamit vagy szerviztanácsot kér, a kommentelő nem oda írja hogy az adott tárgy mennyibe kerül vagy nem leírja a tanácsot szerviznél hanem "írtam privátot". Ennek mi...

Lemondtam és most emiatt rosszul érzem magam. Mit tegyek?

HÖK tag vagyok, nemrég volt egy találkozó amire nem tudtam elmenni. Le kellett mondanom, mert esete 22 órakkor végeztünk volna és a buszig fél órát kellene gyalogolni és azt este nem merem megtenni és nem tudnak szüleim se hazahozni, mert dolgoznak, nekem meg nincsen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!