Jártál már úgy? Beszélgettél egy emberrel és egész végig azt érezted, hogy azon agyal, hogy el merjen-e mondani neked valamit? Nem idegesítő? Mit tettél?
Figyelt kérdés
Rákérdezel kerek perec biztos letagadja..okt. 16. 15:47
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ha vki rezignált, meg "rágja a körmét" is, meg szorong, mert böki a csőrét valami, az ilyeneket teljesen maguktol mondják el, én figyelmen kivul szoktam hagyni, nem érdekel min görcsölnek az emberek, es nem faggatok senkit soha, meg kb az ilyen frusztráltságot adó gondolatmenetek infoktól irtózom is. A sz rkavarastol minden ilyentől.
Nem szeretem ha terhelnek.
De soha nem úszom meg. Aki ki akar nyögni vmit, en attol hiaba menekülök rám fogja tukmalni az infóját.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Szerintem egyébként NEM "azon agyal, hogy el merjen-e mondani neked valamit", ezt csak TE képzeled el.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Sajnos mindenki gondolkodás nélkül rám önti a problémáját, és leszívja az energiámat.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Persze. Miért lenne idegesítő? sosem értettem az ilyen ideggombócókat akiknek minden "idegesítő". Azért vannak az emberek, hogy segítsék egymást amikor a másik bajban van, nem azért, hogy "gyorsan csak a jóban jopofizzanak. Eleve ki nem állhatom az ilyen jópofizós egoista embereket..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!