Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak engem zavar, ha buszmegál...

Gergelice16 kérdése:

Csak engem zavar, ha buszmegállóban vagy vonatállomáson cigiznek az emberek?

Figyelt kérdés
Napi szinten tapasztalom, hogy dohányos emberek nem figyelnek arra, hogy másoknak miattuk kell cigi füstöt szaglolniuk. Már többször is szóltam ilyen emberekre, de általában nem törődtek velem (Pl. egyszer szakadó esőben, a tömött buszmegállóban gyújtott rá egy gyerek. Mikor rászóltam, azt mondta, hogy ha zavar, akkor álljak máshova). Ti szóltatok már hasonló helyzetben? Mertek szólni rosszarcú, kigyúrt férfiaknak is? Volt már olyan veletek, hogy a megjegyzésetekre erőszakos választ kaptatok?

okt. 28. 14:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#15 Akkor örülök, hogy te is a figyelmes dohányzók közé tartozol. Az ilyen emberek nem zavarnak, még akkor sem, ha elvileg ott tilos lenne dohányozni.

#16 Erre inkább nem is reagálok, mert valószínűleg csak nagyon stresszes napod volt, és valakin ki akartad ezt tölteni. De ajánlom, tanuld meg kezelni a dühödet, mert ez nem normális, ahogy rám zúdítod a rágalmaidat.

#21 Erre lehet mondani, hogy ezeken a helyeken nincs joga cigizni.

okt. 28. 19:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Engem is zavar.
okt. 28. 21:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Hiàba mèsz arrèbb ès gondolod, hogy a te füstöd senkit sem zavar.

Elèg, ha egy bagós ràgyújt ès bűzlik utàna az egèsz utca szèltèbe, hosszàba. Undorító, gusztustanan!

okt. 28. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem csak téged, engem dohányosként is felcsesz, hogy a francért nem lehet odébb menni? És igen, szólok, mert az ilyenekkel vesznek engem is egy kalap alá, amit nem akarok.
okt. 29. 16:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Engem is zavar.Nem szólok a rossz arcú kigyúrtnak,mert nem hiányzik egy verekedés,de a 60 kilós nőnek sem,mert nincs értelme,ezek sajnos idióták.Inkább arrébb megyek.
nov. 1. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!