Bécsben mennyit lehet az utcán össze koldulni?
Figyelt kérdés
okt. 30. 01:28
1/10 Noren1989 

válasza:

válasza:Gondolom, míg be nem visznek, annyit lehet.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Engem bp érdekelne mert itt lakok de kétlem hogy egy Bécsi vagy Budapesti koldus gyakorizna...
Ja és vigyázz a koldusmaffiával
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Hat sztem mindenhol egyre kevesebbet. Eleg dragasag van es az emberek is unjak a sok keregetot. En mar normalisan se tudok valaszolni ezeknek mert felidegel h naponta tobbszor megallit vmi okadek
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Semennyit, mert vagy elvisz a rendőr és kitoloncolnak, vagy elás az erdőben a román/cigány maffia.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Sztem kukázni még jobban megéri, mert itthon a bolhapiacon árulnak olyan használati tárgyakat, amiket sejthetően egy jóléti államban kidobtak.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Ja es 500 ft a piacon. Micsoda biznisz
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Van az a kb 200 ezer ember, akiket sulival nem lehet értékesebbé tenni, mert agyilag zoknik. Ők csak kárt okoznak egy munkahelyen, nem éri meg őket alkalmazni. Marad a kukázás
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Azt gondolod h egyseges a napi keregetos bevetel kulsotol, dumatol es utcatol fuggetlenul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!