Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sok gyerek miért nem szerette...

Sok gyerek miért nem szerette a rakott halat a menzán? Meg úgy általában mert nem ették meg az ebédet?

Figyelt kérdés
Gyermekkoromban sokszor voltak ilyen rakott hal rakott dolgok a menzán kajának és a legtöbb gyerek ott hagyta. De miért? Szerintem a legjobban tudják csinálni a menzán a rakott halat és a többi rakott ételt. Főleg a rakott halat vitték vissza a menzán úgy vettem észre. Én vékony lány voltam most is az vagyok de én mindig mindent megettem. Próbáltam én is finnyaskodni a kajánál de nekem nem ment. Minden ízlett , egyszerűen minden. Sőt még kértem mindig repetat is. Mások hogy bírták ki hogy nem eszik meg inkább ettek hideget.? Rá gondolok erre az opcióra már attól rosszul vagyok.

nov. 2. 15:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Nálatok ilyen luxuskaják voltak? 😃
nov. 2. 16:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen pedig nem jártam gazdag elit iskolába ,atlagosba jártam.
nov. 2. 16:03
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a rakott hal? Sose hallottam róla.
nov. 2. 16:06
 4/26 anonim ***** válasza:
40%

Azért nem mindegy, mennyire éhesen mész oda. Ha tízóraira betoltál egy kakaós csigát, nem feltétlenül leszel éhes délben.

Meg hát menzája válogatja. Általános iskolában tűrhető volt a kaja, gimiben szerintem vizezték.

nov. 2. 16:08
 5/26 anonim ***** válasza:
89%
Mi az isten az a rakott hal?
nov. 2. 16:21
 6/26 anonim ***** válasza:
41%
A legrosszabb mikor perverzek a kajára verik. Remélem soha nem fog eszembejutni evés közben, hogy milyen emberek izgulnak rá a kajákra. Nálunk nem volt minden finom, cukrosak voltak a kaják.
nov. 2. 16:36
 7/26 anonim ***** válasza:
86%

Rakott halról még életemben nem hallottam, pedig több évtizede fözök rendszeresen és keresek újabb recepteket.

De így elég undorítónak hallattszik, el sem tudom képzelni, mi lehet egyáltalán.

nov. 2. 16:39
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

A rakott halról életemben nem hallottam.

Szerencsés vagy, hogy finom volt a menza, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol az. Máshol egyenesen pocsék. Én rendszeresen találtam zacskódarabokat a levesben, sőt egyszer még műkörmöt is... Persze, az ize is sz.r volt.

nov. 2. 16:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az mi az? Gyerekkoromban rendszeresen ettem az iskolai menzán..De bizton állíthatom, hogy rakott hal soha nem került a tányéromra.
nov. 2. 16:52
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen étel nem is létezik. xD
nov. 2. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!