Ez erős beszólás volt szerintetek, vagy csak egy jól lecsapott "magas labda"?
Van a faluban egy alkoholista, önmagában nem is lenne ezzel baj viszont emellett az a tipikus okoskodó kontár típus, aki mindenhez is ért. Egyik nap szóba kerültek az autók, a szervizelés és miegyéb. Szóba hozta hogy a mai autók mennyire bonyolultak, meg lényegében hogy milyen hülye vagyok hogy elvégeztetek rajta egy több mint százezres szervizt. Példának felhozta hogy a településen valakinek van egy régi Swiftje, az csak tankolaj meg olajat cserél és annyi, mennyivel olcsóbb mert az is elviszi A-ból B-be.
Aznap alapból fel voltam húzva idegileg, rávágtam neki hogy ez olyan mintha az ember sör helyett vizet vedelne, ugyanúgy megissza és kihugyozza csak az egyik sokkal többe kerül mint a másik, de mindenki azt csinál amit akar, mindenki a saját százezreit issza el egy évben.
Alapból egy konfliktuskerülő típus vagyok, most kicsit bűntudatom van hogy így leoltottam. Egyik ismerősöm szerint ne legyen, az ilyen embernek néha kell az ilyen szóbeli pofonvágás. Szerintetek ez durva beszólás volt vagy tényleg amolyan lecsapott magas labda?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!