Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatal nők, mit szólnátok...

Fiatal nők, mit szólnátok hozzá, ha egy idősebb, 40-50-es izmos pasi megpróbálna felszedni titeket?

Figyelt kérdés
És ha esetleg elutasítanátok, akkor ezt mondaná: "Öreg vagyok, de még vagyok"

dec. 25. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Tök mindegy mit mond, szánalmasnak tartanám.
dec. 25. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ki ezt, ki azt.
dec. 25. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem 24 évesen fél szedett a 43 éves, mostmár férjem és nem volt izmos. Sőt, szuper kocsija se volt, se sok pénze. Viszont férfias volt, határozott, udvarias.
dec. 25. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van. Mindig az idősebbek tetszettek.
dec. 25. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Mennyiszer van az,hogy megbàmulnak 42 évesen meg kokettàlnak velem a fiatalabb nők de sose kezdeményezek mert akkor azt gondolom csak félreèrtem ,bekèpzelem.
dec. 25. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem kéne komoly párkapcsolatra egy apám korú férfi, akármennyire is jól néz ki. A 40 még talán-talán beleférne, ha fiatalabbnak néz ki, de ennél több nem. Teljesen más életszakaszban vagyunk, nekem ez nem oké, Lehet, hogy ha én leszek 40, akkor el tudok majd fogadni egy 60 évest, de jelenleg kizáró ok az ekkora korkülönbség.

25/N (egyébként elméleti a válaszom, van korban hozzám illő párom)

dec. 25. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne legyen izmos, az akkora már összeesik és csak lógni fog, vagy még 1-2 év.
dec. 25. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez már nagy korkülönbség lenne, úgyhogy nem érdekelne.
dec. 26. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, bejönnek a nálam idősebb izmos pasik. De inkább maradok a 30-35 éveseknél azok jönnek be.
dec. 28. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg, milyen a szemelyisege. A ramenos megfektetos palikat gyulolom kortol fuggetlen. SZAMOMRA nagyon fontos a hangja is egy szemelynek.
dec. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!